Hem llegit a la premsa dues notícies que fan referència a Capdepera. Una comenta una sentencia del TSJIB en relació a una denúncia per mobbing i l'altra una important detenció  a Cala Rajada







Hem pogut llegir al Mallorca confidencial  una noticia que afecta a l'Ajuntament de Capdepera. Concretament el TSJIB afirma que l'ajuntament no va tramitar ni resoldre una reclamació per mobbing d'un demandant, qualificant aquesta conducta d'inapropiada ja que la llei obliga a trametre els procediments iniciats pels ciutadans. Així se va produir indefensió del demandant.

El TSJIB estima en part la demanda, ja que  no entra en el fons de l'assumpte. La sentència, segons la noticia publicada, obliga a l'ajuntament a trametre i resoldre la reclamació que va presentar l'agent de la policia local, de data 21 d'octubre de 2010.

L'informació completa:  http://mallorcaconfidencial.com/20130508_111175-el-tsjib-obliga-al-ajuntament-de-capdepera-a-resolver-un-caso-de-mobbing.html?fb_source=pubv1


D'altra banda el Cos Nacional de Policia van detenir a un alemany cercat per tràfic d'anfetamines a Holanda. El Diario de Mallorca informa que el presumpte narcotraficant, va ser detingut a Cala Rajada del passat dilluns (6 de maig) pel Grup de Delinqüència Internacional, ja estava cercat per les autoritats holandeses. El detingut, de 33 anys, va ser traslladat a Palma i quedà a disposició de l'Audiència Nacional encarregada de trametre l'extradició.



Fonts: Mallorca confidencial  i Diario de Mallorca. 8/5/2013