Important seguiment
per part de la comunitat educativa








Imatges. Manifestació de Palma, 9 maig 2013

Aquest dijous dia 9, mestres, alumnes i pares de tot l'Estat estaven convocats pels sindicats majoritaris d'Educació. Independentment del ball de xifres de participació (oscil·len entre poc més del 20% de l'Administració  i més del 70% dels organitzadors) a Capdepera ens han comunicat les següents dades (no oficials):
A S'Auba participaren a al vaga 14 mestres dels 29 que hi tenien dret, la qual cosa suposa un 50% aproximadament. A S'Alzinar hi van anar 24 mestres dels 28 que tenien dret a vaga, es a dir un 83%. D'altrabanda, molts pocs alumnes acudiren al centre, uns 80 dels més de 400 matriculats. A l'IES apdepera exerciren el seu dret a la vaga 29 mestres dels 58 de plantilla. No assistiren a les aules 470 alumnes dels 495 matriculats.
Ens han informat que va ser una jornada sense cap incident en els centres escolars de Capdepera



D'altra banda, la manifestació convocada per expressar el rebuig a la proposta de "Llei Wert" es pot considerar un èxit de participació (torna a haver-hi ball de xifres). Entre els manifestant hi poguérem veure alguns mestres de Capdepera i el batle, Rafel Fernández.