Espigolant la premsa:

Una caiguda des del radiofar s'apunta com la causa probable de la mort i es descarta la hipòtesi d'un atropellament.

Llegim a “Diario de Mallorca” (19/12/07): 

 

“El misteri que envoltava la mort de Manuel Trejo Pomar, el jove de 24 anys que va aparèixer sense vida devora el camí que duu al radiofar de Capdepera, el passat 12 de desembre, sembla dissipar-se. La conclusió a què han arribat els investigadors després de les darreres proves forenses és que la víctima morí en caure des de la part superior de la instal·lació, d’uns 30 metres d’altura”

 

“Tot i que inicialment s’havia especulat amb la possibilitat que el jove hagués estat atropellat per un vehicle, les últimes investigacions han descartat aquest extrem, a la vegada que noves proves forenses reforcen la idea, que ja es va manejar inicialment, que Manuel Trejo es va precipitar al buit des de damunt la torre, un lloc al qual solia anar amb freqüència”. (...)

 

 “El cos tenia nombrosos traumatismes i, en un primer informe, es va apuntar la possibilitat que fossin a causa de l’atropellament per un vehicle. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil va iniciar la seva investigació per aquesta via, i va tractar de localitzar els cotxes que haguessin pogut pujar a aquell lloc el mateix dia. Les gestions foren infructuoses. A més, en el lloc no hi va aparèixer cap indici de la presència d’un vehicle”.“La incineració del cos del jove es va ajornar per tal que se li practicassin noves proves, que han apuntat que la mort es pogué deure a una caiguda des d’un lloc elevat. Es reforça així la idea que el jove pujà aquell dia a damunt el radiofar i es precipità al buit”.

(fotografia: "Diario de Mallorca")