L'ESCOLA D'ESTIU DE CALA RAJADA, L'ESPAI OBERT I ELS CURSOS DE TEATRE GAUDEIXEN D'UN INTERCANVI AMB 280 INFANTS DE  LES ESTADES ESPORTIVES DE POLLENÇA I PORT DE POLLENÇA

Capdepera s'ha omplert de diferents activitats organitzades per l'associació FACTORIA DE SOMNIS.


Dijous 26 de juliol els infants petits de l'escola d'estiu de Cala Rajada conjuntament amb els més petits de les estades esportives de Pollença i Port de Pollença varen gaudir de la representació de l'obra de teatre " La Taverna" protagonitzada pels infants de l'escola d'estiu de teatre i que s'estrenarà el pròxim dilluns 30 de juliol a les 21 hores al teatre de Capdepera.

Divendres 27 va ser el torn del grup de mitjans i grans de l'escola d'estiu de Cala Rajada, l'Espai Obert i els infants de les estades esportives de Pollença i Port de Pollença. En aquest cas els infants varen poder gaudir de l'obra de teatre "Boda a la Hindú" protagonitzada pels infants del curs d'interpretació d'estiu. A més, també varen poder gaudir d'una visita al Castell de Capdepera on els infants de Capdepera varen explicar la història del Castell així com aprendre l'art de la llata gràcies a la participació de na Maria i Margalida.

FACTORIA DE SOMNIS vol donar les gràcies a na Maria i na Margalida per la seva col·laboració ensenyant als infants tot el relatiu a la llatra, al personal del castell i a tots els professionals que fan possible que les activitats siguin tot un èxit.