Una vegada més, l'Obreria de Sant Antoni va convocar l'anual arrabassada de paumes, amb els pins de ses Vegues com a punt de concentració, de berenada i de dinar de paella. És a dir, que l'arrabassarda de paumes no queda clar si és el motiu de la trobada o l'excusa per a una bauxa més. Sigui com sigui, amb vuit anys a l'esquena, aquesta convocatòria ja comença a agafar solera i poc li falta per passar a la categoria dels clàssics. En duu camí.

Així que, de bon matí, els més feiners es trobaren, el passat diumenge (22) i començaren la tasca, per tal d'arreplegar paumes suficients perquè, al llarg de l'any, l'associació d'Amics de la Llata tenguin matèria prima per a desenvolupar la seva activitat.

Després del berenar, el grup es dividí en distintes colles que s'escamparen per sa Mesquida, pel Coll de Marina, pel  i per la zona del far. Amb aquests darrers partírem nosaltres. Ens va semblar una colla seriosa, preparada, amb experiència. Diríem que eren els millors: en Pere Colom, en Joan "Mecu", en Jaume "Papalló", i les joves figures Joan Campins i Antoni Arribas. La traça que hi tenen quedà ben palesa a les primeres estirades. Tota una exhibició.

El dia una mica nial, tapadot, va afavorir la feina i evita les suadasses que, per aquestes dates, són previsibles. Millor així.

Bona feina!