El multitudinari cercavila del Carme en imatges

Hi participaren la Banda de Música, la Banda de Cornetes i Tambors i Els que ningú vol



Ni res de menys ni res de més. El cercavila del Carme va transcórrer amb els actors i els seguidors de sempre, i com sempre en va sortir una festassa. Si el pregó havia constituït el sus formal, la desfilada popular, com cada any, va esdevenir l'esclat popular de les celebracions, la sortida al carrer i la pública de la reivindicació de la festa. I aquesta, una vegada més, es va mostrar immune a la crisi i posà en relleu que fer festa és més una qüestió de l'esperit que de la butxac

Amb la Banda de Música, la Banda de Cornetes i Tambors i Els Que Ningú Vol posant-hi música i ritme, i amb els animadors habituals complementant la desfilada, tot va transcórrer de primera, amb una gernació passejant pels carrers de Cala Rajada enmig d'un esperit de bulla i alegria. Com ha de ser. Com han de ser les festes.

























I una vegada en el moll, encara n'hi va haver una bona ració: més música i animació per als més petits, a càrrec dels també habituals Tipi Tipi Top, el grup artanenc que se'n cuidà de mantenir encesa l'animació per una bona estona més.

I així es completà un horabaixa d'aquells perfectament previsibles, però igualment imprescindibles per a prendre la metxa d'unes festes que es presenten sota els millors auspicis. Nosaltres procurarem ser-hi per a contar-vos-ho.



 

i recordau que al facebook podeu participar i coneixer les novetats a l'instant