Nova casserolada a les escoles de Capdepera contra  les retallades en Educació

Se repetiran cada dimecres


Avui dimecres, a les 8,45h (abans de l'entrada a les aules) s'ha repetit la manifestació de la quasi totalitat del professorat del col·legi s'Auba i s'Alzinar, en contra de les mesures preses per part de  la Conselleria d'Educació, que retallen serveis als alumnes i condicions de treball dels mestres.
Adjuntem el tetx de la nota informativa que s'ha entregat als pares  i mares que s'han acostat per demanar informació de les demandes.

D'altra banda els i les professores de l'IES s'han afegit a la campanya CRIDA lluint la camiseta verda a favor de l'escola pública.





Benvolguts pares i mares,
 
Vos informam que els professors que vulguin,  es manifestaran cada dimecres defora de l’escola abans de començar les classes, amb pancartes,  a més de fer sonar qualsevol objecte en forma de protesta i amb una camiseta verda amb la inscripció “Per un ensenyament públic de qualitat” i un dibuix d’un embut com a símbol de la determinació de no voler passar per l’embut de totes les decisions que es prenen a nivell de govern.
La idea va sortir d’unes APIMA de Palma que es varen constituir en la plataforma “CRIDA” com a acte reivindicatiu contra les continues retallades a l’àmbit de l’educació, que afectarà la qualitat del sistema educatiu, perjudicant als alumnes, a les famílies i a la societat en general.
Les mesures que es proposen per part del govern són:

-         incrementar el nombre d’alumnes a cada grup d’aula

-         no cobrir les baixes de mestres malalts en períodes inferiors a 30 dies

-         disminució del 30% en els pressuposts de manteniment dels centres

-         reducció del professorat que atén els alumnes amb dificultats d’aprenentatge

-          reducció de la plantilla de mestres a les escoles