Sopar fi de curs dels alumnes del curs de restauració de mobles 2012




Ca'n Cardaix reobre les portes



Els alumnes participants del curs de restauració de mobles, de l'escola d'adults de Capdepera, celebraren el seu tradicional sopar de fi de curs al restaurant Ca'n Cardaix de Sa Font de Sa Cala. El sopar va comptar amb la preseència de gairebé tots els alumnes i entre plat i plat no faltaren els comentaris i anècdotes del curs ja acabat. Després de sopar, un bon sopar s'ha de dir,  se li va fer entrega d'un obsequi a la professora. Tots es despediren amb l'intenció de retrobar-se el curs vinent.





S'havia especulat que enguany el restaurant Ca'n Cardaix, tot un clàssic entre els visitants de Sa Font de Sa Cala,  no obriria les portes però aquesta setmana  ha iniciat la temporada amb notable afluència de clients, no de bades molts d'ells ho són desde fa molts d'anys.
Aquesta temporada oferiran les especialitats de sempre amb el peculiar i acollidor ambient del local. Na Magdalena Ferrer, filla de Toni i Margalida que fins fa poc havien dut les regnes del negoci, serà l'encarregada.



Esperem que els vagi molt bé i la continuïtat de locals com Ca'n Cardaix, amb tot el bagatge que duen al darrere, duri encara un bon grapat d'anys.
Sort!