L'any que ve serà un altre any...



Primera cosa: el temps, ple de dubtes i amb no pocs episodis, durant el cap de setmana, de tempestes arreu de Mallorca, ha respectat el Mercat Medieval. Quatre gotes de fang sense importància i una mica de vent, especialment el diumenge al matí, i poca cosa més. I això ja és una bona cosa.

D'altra banda, sense entrar en detalls, diríem que aquesta ha estat una edició plenament "normal", és a dir, sense errades importants, però també sense elements destacables des de la part positiva. Per ventura es tracta d'això, que tot discorri sense ensurts, que no hi hagi res de nou i que la gent compri molt.

Parlant de comprar, la sensació ha estat de més tranquil·litat, això és, de menys vendes, però no ho volem assegurar. El dissabte dematí va ser molt tranquil, i el diumenge a l'horabaixa, també. Més gent?, manco gent? La crisi s'hi ha deixat veure? En qualsevol cas, sense tenir-ne dades fefaents, diríem que la possible davallada no ha estat determinant.

Tretze edicions ja, i, de qualsevol manera, diríem que el Mercat Medieval sembla en condicions de sobreviure als mals temps que corren. Amb empreses privades o sense, que d'això també se'n pot discutir.