Pep Mascaró imparteix un curs de judo escolar a Menorca.

   El passat cap de setmana, 13 al 15 d'abril, el Renshinkan va ser notícia i més concretament pel judo infantil. Els participants d'aquest stage, entre pares, acompanyants  i esportistes,  van ser 24 persones que es van desplaçar fins a  Menorca per a participar en la 7 ª edició de l'Stage de judo escolar.
Pel que fa al curs va ser tot un èxit de participació amb 36 participants que van prendre part, de les 5 escoles de judo participants:    Renshinkan, Haruka, Bushidokan, Es Castell i Pascual Calbo.
    La concentració es va dur a terme a l'Hotel Almirante Farragut de Ciutadella, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les 3 jornades programades per a l'ocasió, jocs, excursions, i un llarg etcètera d'activitats.



   En definitiva un brillant cap de setmana.
   Els grans protagonistes són els que anomenem a continuació: LARA Schulte, CRISTINA CONEJO ABENZA, MARIA CABALLERO SANSÓ, M ª LOURDES FIOL HASSEL, TOMÀS PEDRO FIOL HASSEL, Xisca MARTIN VIVES, ISMAEL GUILLEN GARCIA, JI XIN YUAN, JESSICA GÓMEZ JONSEK, MIQUEL ÀNGEL GÓMEZ JONSEK, SERGIO RAMIREZ GARCÍA, JEAN FREDERIC BOBIEE-SIESS, Yannick WILKEN, i JOAN FERNÁNDEZ VIVES