Els judoques del Reshinkan  fan una bona actuació al Torneig de Judo de les Festes de Sant Roc 2011, de Cala Rajada










Una vegada més la Plaça dels Pins va ser el marc ideal per a la celebració del Torneig de judo infantil de les Festes de Sant Roc. Aquest tipus d'esdeveniments es diferencien dels clàssics, ja que no es realitzen en Poliesportius sinó que el seu lloc ideal pot ser el capvespre a l'aire lliure a la cèntrica plaça del poble, en aquest cas la concorreguda Plaça de Cala Rajada.



En el Torneig van prendre part la quasi totalitat dels pobles de la comarca del llevant mallorquí, és a dir  Manacor, Sant Llorenç, Sa Coma, Son Servera, S'Illot i els amfitrions de Capdepera i Cala Rajada.



 Les edats participants eren totes les infantils fins a dos categories absolutes masculines i una de femenina. Hi va haver una participació al voltant de 70 judokes. S'inicià l'acte amb la presència dels nous regidors de Capdepera, la regidora de Festes, Dñ ª Carmen Corraliza i el d’Esports D. Fernándo Martinez.



Un cop finalitzat l'acte, Fernando Martínez va ser l'encarregat de lliurar els premis els grans vencedors, que són els que anomenem a continuació:

NIKLAS WESTPHAL, XISCO GARCIA, JOSE MANUEL MORALES, SERGIO RAMOS,  SERGIO MORENO, JAUME CABRER, PAULINA DIAZ, HILDA FABIOLA, NEUS POU, SANDRA RECHE, CAROLINE GARCIA, ADRIA FEMENIAS,  JOSE GARCIA MACIEL, JUAN ANTONI GARCIA, ALEX RIUZ, TOMAS PEDRO FIOL, LOURDES FIOL, EMERSON,  PEP MAIMO,XAVIER MIQUEL, AITOR RODRIGO, LLUIS LADARIA, MEHDI RABAI, MIQUEL MIRALLES, MIQUEL CABRER, PEDRO FEBRER, JERONIA MOREY, JORDI JUAN, MANOLO FERNANDEZ, JAUME MAIMO, SERGIO FRANCO, SEBASTIA MORALES,  ALEX VIVES, LUCAS ANZENGRUBER,  FRANCISCO JOSE ESPASANDIN,  ZAIRA CASTILLO, LARA SCHULTER, PEDRO MASSANET, VICTOR MANUEL MORALES,  JEAN FREDERIC , YANNICK WILKEN, ANGEL NUÑEZ, JESUS NUÑEZ, GIOVANNI CAMPARI, ORIOL MARTINEZ, JUAN TONI ARQUELLADA,  FRAN MARTINEZ, CRISTINA CONEJO,  MONICA GARCIA FEORE, AINOHA ALONSO, HECTOR HERRERA, DANIEL JAMES GARCIA FEORE, PEP MUÑOZ ,  JAIME FERNANDEZ i ALFONSO DIAZ.