La nadadora mallorquina, Maria Fuster Martínez, visita l’estiu esportiu 2011








Maria Fuster Martínez, Olímpica a Pekín 2008, avui dimecres 17 d’agost, ha fet una visita a tots els nins i nines de l’estiu esportiu.



Després d’arribar a Capdepera i visitar les nostres instal•lacions, s’ha presentat a tots els integrants de l’estiu esportiu 2011, on ha explicat tota la seva trajectòria com a nedadora i la vida d’un esportista professional. Seguidament el protagonisme a passat als nins i nines on han fet un torn de preguntes on na Maria ha intentat contestar.



Finalment ha passat la part més divertida per a tots, tant per na Maria Fuster, els nins i nines i pels monitors, la part practica. Tots han anat a la piscina. Amb el grup dels més petits l’olímpica s’ha ficat a la piscina petita i els nins han tingut una petita classe de natació. Pel que fa als altres grups, on els atlots són més grans, la nedadora mallorquina ha fet alguna carrera i petites demostracions dels diferents estils de natació.



Per acabar i com no podia ser d’una altre manera, alguns monitors ha reptat a l’olímpica a una cursa de 25m estil lliure, que sense molt d’esforç na Maria Fuster s’ha proclamat guanyadora del primer campionat de natació Estiu Esportiu.



Però na Maria no se ha volgut acomiadar dels participants de l’estiu esportiu sense firmar i regalar una fotografia com a record de la seva visita a Capdepera.

 


Servei Municipal d'Esports