Sóller: Pere, Joan, Marc Torres, Sampol, Bussi, Marcos, Valca, Guillem, Miquel Oliver, Rubén, Lluís i Jandro.
(Ravi per Marcos; Carrió per Rubén i Jaume per Sampol)

Escolar: Tòfol, Javi, Miquel, J.Ferrer, Nico, Juanma, Àlvaro, Edu, Benji, J.Faba, Ismael.
(Soto per J.Faba; Rocha per Edu i Toni Miquel per Nico)

L’Escolar no va desaprofitar l’oportunitat de puntuar amb un rival directe. Tot i la quantitat de baixes, no va decebre i va fer un dels millors partits de la temporada. Ara vénen dos partits molt complicats, primer amb el líder Andratx i després amb el segon classificat, Son Ferrer.
Hi va haver, al partit dos dubts, amb el primer equip: per una banda Toni Miquel Fajardo,  juvenil, i una nova incorporació d’un jugador de fora com a lateral esquerre.

Juvenils
Escolar 3 – Campos 2

8è classificat
El Campos és un equip molt dur i mal de tondre. A l'inici de partit, amb un fort xut des de fora de l’àrea, el Campos s’avançà al marcador, però l’Escolar, amb un contra atac va poder empatar; just un parell de minuts després, mitjançant una falta directa, el Campos es tornava avançar en el marcador, després d'una errada greu del nostre porter. I una altra vegada, l’Escolar tornava a posar l'e mpat en el marcador, 2-2. Ja a la segona part, mitjançant un gol d’Alex Murillo, l'equip local s’avançava i deixava establert el resultat final. En definitiva tres punts més que donen tranquil·litat i que demostren que les coses s’estan fent d’allò més bé.

Cadets
Escolar 4 – Sant Francesc 0
9è classificat
De cine fou el partit que feren els Cadets de l’Escolar davant un dels forts de la categoria, però es va plantar cara i quan creus en les coses que fas, sempre donen resultat, malgrat davant tenguis un equip suposadament superior. Es va tenir el control del partit en tot moment i ja a la primera part, pilota aturada, l’Escolar posava de cara el partit amb un 2-0 ben clar i que servia per afrontar una segona part que, se suposava, seria un assetjament per part del Sant Francesc. Però l’Escolar no es va descompondre i va continuar fent el que havia de fer i amb dos gols més va quedar ben clar qui era l’amo del partit.
Tot i que a l’inici de temporada vaig veure un equip una mica fluix i podia semblar que per salvar la categoria ho tindria molt difícil, he de reconèixer que la feina que s’està fent amb aquest equip per part dels tècnics va donant els seus fruits. Si es segueix amb aquesta tònica, donarem més de dos “sustos”. Partits com aquest fan que valgui molt la pena veure futbol base.ç