El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera i el departament d’Esports del Consell de Mallorca van organitzar dissabte passat una diada multiesportiva al poliesportiu de Capdepera, per donar per començat el curs 2010-2011 d’esport escolar a la comarca de Llevant.

La jornada va tenir lloc des de les 9’30 del matí fins les 11,30, quan es va repartir berenar per a tothom.

En primer lloc podem destacar la gran afluència de nins i nines participants, entorn als 200, repartits en diferents esports i activitats com futbol, bàsquet, atletisme, ball modern i psicomotricitat.

Les nines de Total Dance de Capdepera van fer una demostració de ball per a tots els assistents. Després, els més petits pogueren participar en psicomotricitat, per mitjà d'un circuit de psico bàsquet, circuit de psico-futbol i estació genèrica. Era una activitat dirigida a tots els nins i nines que volguessin participar-hi, especialment al grup més petit de futbol sala, nins de 3 anys, bàsquet, nins i nines de 4 i 5 anys, i picomotricitat de Capdepera.

També hi hagué proves d’atletisme, com salts, llançaments i curses adaptades a les diferents categories.

Es van muntar quatre pistes de futbol sala per a realitzar partits entre els al·lots de Capdepera, Son Servera,  Porto Cristo, Artà i Es Talayot, i dins el pavelló van jugar partits de bàsquet, en què van participar equips de Son Servera i Petra.

Cal recordar que el proper dia 17 de desembre se celebrarà la diada de Nadal.