S’Arracó 1 – Escolar 1
7è classificat

S’Arracó: Sampol, Salom (Juan José), Peque, Pruden, Xisco, Tomeu, Aitor (Puertas), Mauri (Johnny), Calet, Javi Ramos (Pedro) i Paco.
Escolar: Gerardo, Javi del Canto, Marc Piris, Rocha (Alex), Galletero, Àngel, Manu Trini (Juanma), Jaume Moll, Isma, Jaume Faba i Miquel Ferrer.

Sempre que es puntua, és un bon resultat. Segons la informació de què disposam, es va controlar el partit en tot moment i es va acabar la primera part amb 0-1, amb una bona actitud i ganes. A la segona part, arran d’una protesta de Galle (que es perdrà el derbi amb l’Artà), ens xiularen una falta que va significar l’empat final.

Diumenge torna el clàssic per excel·lència, amb l’Artà, després de quatre anys. Segur que l’emoció està assegurada i l’assistència de molt de públic també. Ens haurem de fermar fort les sabates si volem guanyar a l'Artà, vist el que vaig veure ahir a Ses Pesqueres davant el Muro. L'Artà mossega.

3ª Regional
Escolar 3 – Vilafranca 0
2on classificat

Segons tenc entès, aquesta temporada es vol pujar a 2ª Regional i s’ha fet un equip per aconseguir-ho. Bon inici de temporada dels homes de Hansi davant un molt fluix Vilafranca. Ja des de el primer minut la possessió de la pilota fou per a l’Escolar, amb un futbol i idees ben clars. A la primera part es tingueren clares ocasions de marcar, fins que Abdu encetà el marcador amb una gran rematada de cap. Amb aquest resultat d'1-0 acabà la primera part. A la represa, Abdu (de penal) i Joan Ribot s’encarregaren d'afegir dos gols mes al marcador i l'equip va fer gaudir el públic assistent, que no era poc, amb bon futbol .
Un petit detall: em vaig quedar bocabadat quan vaig veure jugadors com Rafa Navarro, Luci, Abdu i José Miguel amb la Tercera Regional. Pensau vosaltres mateixos.