El gabellí Ricardo Aracil, subcampió d'Espanya i número 1 del rànquing nacional de vol amb globus aerostàtic





 

   El club d'aerostació Mallorca Balloons de Manacor, per mitjà del seu pilot, el mallorquí Ricardo Aracil, han tornat a assolir un èxit més en el món esportiu dels globus aerostàtics, aconseguint la medalla de plata en el campionat nacional que s'ha celebrat del 15 al 19 de setembre a Lleida, a més de la medalla de bronze en el campionat pre-europeu, només darrere del diverses vegades campió d'Europa Uwe Schneider i del català Angel Aguirre.



   Tot i aquesta segona plaça i que ha perdut la seva corona, ja que era l'actual campió d'Espanya, Ricardo Aracil es manté en la primera plaça del rànquing nacional per segon any consecutiu. És l'únic pilot que ho ha aconseguit en els últims 10 anys.



   Aquestes victòries faran que un mallorquí representi Espanya en el pròxim Campionat del Món que comença d'aquí a 10 dies i en el pròxim europeu que es disputarà el 2011 a Lleida.




DADES DIVERSES D'INTERÈS:
1) El campionat d'Espanya i Pre-europeu s'ha celebrat del 15 al 19 de setembre a Lleida.
2) Hi han participat un total de 21 pilots
3) El pilot de Mallorca Balloons, Ricardo Aracil, ha quedat subcampió d'Espanya i tercer del present europeu, darrere de l'alemany Uwe Schneider i del català Angel Aguirre.
4) Tot i això, segueix sent per segon any consecutiu el pilot de globus aerostàtics número 1 del rànquing nacional. Això no ho aconseguia a Espanya cap altre pilot des de fa 10 anys.
5) Mallorca Balloons representarà a Espanya en el pròxim mundial que se celebra a Debrecen (Hongria) del 2 al 11 d'octubre i en el pròxim europeu que es realitzarà a Lleida del 15 al 23 de setembre del 2011.
6) Mallorca Balloons està en el llibre Guinness dels rècords des de l'any 1994 per tenir el globus més gran d'Espanya i va ser pionera a nivell nacional en oferir excursions a passatgers en globus aerostàtic. Mallorca Balloons ofereix vols per a passatgers pel centre de l'illa, la costa, Tramuntana i a mitja Europa.
7) Actualment tenen l'únic globodromo autoritzat de l'estat espanyol en el municipi de Manacor.
8) Al gener tenim la intenció de travessar els Alps amb globus.
9) La nostra flota de 8 globus, va des globus per a dues persones fins a globus de 16 places.

 
www.mallorcaballoons.com
Tel 971.596969