TRES PUNTS I TRES BAIXES PER DIUMENGE

1ª Regional
Escolar 3 – Pt Soller 1
5è classificat
   Quan als 5 minuts ja vas guanyat 1-0 (Vador), creant ocasions, que el contrari pràcticament no sap que fer amb la pilota, i un segon gol poc després (Miquel Ferrer), resulta del tot incomprensible quedar-se amb 10 jugadors a la  meitat de la primera part amb un marcador favorable i sabent que tens jugadors amb una cartolina groga i que per tocar una pilota amb la mà d’amagat deixes l’equip amb inferioritat numèrica. Tot i jugar pràcticament tot el partit amb 10 jugadors, per l’Escolar no va ser cap problema ja que davant teníem un equip molt fluix i que fins i tot es va poder fer el tercer gol (Kiko Macarro) a la treta d’una falta. La nota positiva del partit fou el bon partit que es va fer defensivament amb tres punts inclosos i la negativa és que pel proper diumenge no podran jugar per acumulació de cartolines en Miquel Ferrer, Fran García i Rafa Navarro. Es veu que per pujar de categoria arbitral has de treure moltes cartolines i ahir el de negre es va esbravar per fer molts de punts per pujar, una vergonya.

3ª Regional
Pina 1 – Escolar 1
11è classificat

Juvenils
Patronat 6 – Escolar 0
   Ja ho vaig dir la setmana passada, en Sebastià tindrà molts de problemes fins i tot per mantenir la categoria. No entenc com la directiva consent això.

Cadets A
Manacor 0 – Escolar 1
   Gran resultat dels Cadets davant un dels forts de la categoria. L’Escolar també ho és un dels forts.