Image

Minibàsquet masculí
Consell, dissabte 30/01/10; 10h. C.B

Consell 0 – Atlètic Escolar 50

Bon partit dels minis contra un equip molt inferior, en què es va mantenir la intensitat i l’ús de la passada com a forma de crear un joc on participin tots i així dificultar la tasca defensiva del rival. Felicit els al·lots per l’actitud positiva que mostren en cada entrenament i partit. Seguir pel mateix camí ens donarà la possibilitat de seguir millorant. Nico Irigoin.

Pròxima jornada: Capdepera, dissabte 6/02/10; 19h. Atlètic Escolar - Joan Capó

Image

Image

Infantil masculí
Capdepera, dissabte 30/01/10; 17h.

Atlètic Escolar 45 – Bàsquet Muro 85

Primer partit de l’any de l’infantil masculí i, quina manera de començar, contra el primer classificat. Ens pensàvem que seria un partit difícil i que ens tancarien el marcador en la primera part. Tot indicava que seria així, sobretot després del primer quart, que va acabar amb un marcador que espantava un poc: 1-22. Els nostres jugadors sortien al partit amb una mica de por i ens va costar molt anotar la primera cistella, que va arribar al començament del segon quart, però una vegada anotada vàrem aconseguir plantar-li cara a un equip teòricament molt superior. Cal destacar la feina que es va realitzar en el 3r i 4t quart en què no tan sols vàrem competir, sinó que vàrem aconseguir guanyar el darrer. Vull donar les gràcies a l’equip perquè amb la feina que fem cada dia anem competint contra equips que, en un principi, ni ens deixarien fer una sola cistella. J. Antonio Ferrera.

Pròxima jornada: Capdepera, dissabte 6/02/10; 17h. Atlètic Escolar - Bàsquet Manacor

Infantil femení
Palma, dissabte 30/01/10; 9.30h.

Es Molinar 39 – Atlètic Escolar 37
1r període (13-8), 2n període (10-13), 3r període (4-12), 4t període (12-4).

Arribam al darrer quart amb un lleuger avantatge que aconseguim augmentar, però no mantenir. La falta de concentració i la poca sang freda ens fan precipitar en l’atac i baixar la guàrdia en defensa, cometent faltes absurdes per arribar tard. La meva enhorabona a les contràries que, elles sí, van estar ficades en el partit els 40 minuts. Susana Barrantes.