(foto arxiu)

1ª Regional
S’Arracó, 3 – Escolar, 3

14è classificat

Tot i que l'Escolar arribà a guanyar per 1-3, s’Arracó fou capaç d’empatar el partit al darrer minut.

3ª Regional
Pina, 2 – Escolar, 0

Juvenils
Escolar, 1 – Alcudia, 0
11è classificat

La categoria de juvenils sembla un camp de batalla, cada cap de setmana hi ha per llogar cadiretes i l’Escolar no és una excepció. Comença a ser hora, per part de segons quins jugadors, d’aprendre a tenir el capet centrat en el partit i no en com han de fotre una endemesa al contrari. A banda de tot això, l’Escolar va treure petroli d’un partit en què, a la primera part, en Serapio va marcar l’únic gol, tot i tenir altres ocasions clares. I sense oblidar que al davant hi havia un equip que sap jugar la pilota i que també va tenir les seves oportunitats de marcar.
La nota positiva del partit és que en Toni Serapio ha tornat a Capdepera després de fer una gran temporada amb el Manacor de Lliga Nacional, i va donar una lliçó de veterania, sense ficar-se en guerres perdudes i fent el que ha de fer un bon jugador de futbol. Molt bé Toni.