Image

El Club amfitrió 2n classificat a la  XVIII edició Internacional del Trofeu Reshinkan

  

   Els passat dissabte, dia 9 de maig, el poliesportiu Miquel Àngel Nadal  se tornà a vestir de gala per a acollir una de les competicions de judo sènior més importants de les Illes.
   Una gran posada en escena i una organització impecable fan d’aquest trofeu tot un referent a les Illes i, inclús, de part del territori nacional.
    El trofeu Reshinkan està reservat a dues categories, la cadet i absoluta. Hi varen participar 92 esportistes, en representació de la, gairebé,totalitat dels clubs de Mallorca, dos clubs de Menorca, un de Formentera, l’equip nacional de l’ONCE i el club BK.JUDO de Noruega i el club Hantei d’Andorra
   La presentació de l’acte vaser puntual i va anar a càrrec de la delegada d’esports de Manacor, Bel Ferrer i la clausura va ser del president de la Federació Balear de Judo, Miquel A. Bisquerra.

Image

   El club Hantei d’Andorra va ser el guanyador d’aquesta edició, la segona plaça va ser del Club Reshinkan i la tercera del Club Samurai de Palma, la quarta pel BK-Judo de Noruega, la cinquena pel Ajuba de Palma i seguits pel ED Mañes, ONCE  España, Haruka de Menorca, Dojo de Formentera, Dojo Muratore, Mallorca Nord Judo i Taikukan.

  
Image

Els medallistes  del Reshinkan són els següents:
   Medalla d’or: LAURA ROSSELLÓ.

   Medalla d’argent:MARIA ORTEGA, ESTIVEN BENGUECHEA, FEDERICO ALVAREZ i LLUIS GALIAN.

   Medalla de bronze: TOLO MOLL


La puntuació per clubs quedà així 
   1º) HANTEI ( Andorra ) 21 punts
   2º)  RENSHINKAN 18 punts
   3º) SAMURAI (Palma) 16 punts
   4º) BK-JUDO (Noruega) 11 PUNTOS
   5º) AJUBA (Palma) 7 punts