Maria Servera campiona de Balears d’hexatlon i obté la marca mínima per al Campionat d’Espanya,  Maria Femenia segona en la categoria s.14 i Inés Lorenzo aconsegueix la mínima pel campionat d'Espanya de 100m tanques

El cap de setmana passat va tenir lloc el campionat de Balears de proves combinades de diverses categories. Per poder participar en aquest tipus de competició cal acreditar unes marques a diferents proves. L’equip de Claudia Troppa Sport Center va tenir dues classificacions. Per una banda Maria Servera, que es va proclamar campiona, amb marca personal i a tan sols 40 punts de la mínima nacional. Maria Servera aconseguí un magnífic campionat liderant la prova des del principi, amb marca personal al 100m tanques; aconseguint la mínima nacional en salt d'alçada amb 1.60m; el llançament de pes va ser la prova més "fluixeta"; el salt de longitud, on va tornar a guanyar, amb 4.85m; i un magnífic llançament de javelina de més de 30m també la dugué al capdamunt de la classificació. Únicament quedava el 600m que després d'aquella marató de proves és una distància molt exigent on ho va defensar molt bé entrant 5a, aquest còmput de resultat li va donar el total de 3.260 punts. Ariadna Travesset del Raiguer va quedar en 2a posició amb 2.802 punts.

En categoria s.14 teníem l'altra representació del club, Maria Femenias, començant amb una marca personal al 80m tanques, va tenir força problemes al salt d'alçada on no s'apropà a les seves marques personals, però si en llançament de pes, salt de longitud i llançament de javelina millorant els seus registres personals, cosa que li va permetre acumular els punts per al subcampionat amb 1.925 només la va superar l'atleta del Felanitx Maria Barceló amb 2.040 punts.

A més aquest cap de setmana hi va haver control de pista per a aquells atletes que busquen diferents marques per als seus respectius campionats.

Inés Lorenzo va aconseguir la mínima nacional en 100m tanques en el primer intent d'aquesta temporada estival, corrent la seva segona millor marca personal de tots els temps 13.66. La seva millor marca la va aconseguir l'any passat a la final del campionat d'Espanya 13.61.