Escolar 1 - S'Horta 2

Derrota previsible contra el segon classificat tot i la millora en diversos aspectes del joc. Al minut 22 S'Horta es posa per davant en el marcador fruit del seu domini i encert. Així acabà la primera part. A la represa un gol de Javi Garcia ens va fer somniar, però en 10 minuts l'equip visitant va tornar a posar les coses al seu lloc i marcà l'1-2 definitiu. Amb l'expulsió den Crespo la remuntada es complicà.

Entre els lesionats i l'expulsió d'Herrada per discutir amb l'àrbitre a l'acabar el partit contra l'Huyalfàs que fou sancionat amb set partits, la plantilla no està per tirar coets. El més destacat fou el debut amb nota de dos juvenils.

Tot i la derrota es veuen alguns senyals de millora i serietat en l'equip. Esperem que continuï aquesta dinàmica. A la classificació continuam quarts per la cua, ja que els tres equips, coers també varen perdre. Ànims!

Finalment esmentà que els seguidors de S'Horta triplicaven els de l'Escolar i que no mostraren massa bones maneres ni un comportament d'allò que s'anomena esportiu. I més, quan ets fora de casa. Llàstima.

Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.