PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
CB Capdepera Associació Hotelera - Campos

Gran partit intens dels federats més petits. Com és normal en aquestes edats, els costa arrencar, però una vegada que es van despertar, el partit va canviar de dinàmica.
Cada vegada es veu més el que es treballa i les ganes que posen els nins.



 
MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER 
CB. Capdepera Perera&Partner - C.B Santa Maria

Últim partit de la primera volta per a l’equip mini masculí, el qual el disputaren amb moltes baixes. Una altra vegada, els minis es trobaren amb un equip més alt i més ràpid, però al contrari que a tots els altres encontres d’aquesta nova lliga, l’aptitud i les ganes no estigueren al nivell que es requeria. Això ha de servir de lliçó per als jugadors, que han d’aprendre a què la competitivitat no s’ha de perdre mai, malgrat qualsevol circumstància. L’aspecte més positiu és que els nins intentaren aplicar recursos que encara no tenen del tot dominats, donant més importància a l’aprenentatge que al resultat final, el que demostra la seva implicació amb la feina que s’està fent als entrenaments. Molts d’ànims a l’equip i a continuar treballant.

 
MINI FEMENÍ IN OFF
C.B Sineu - C.B Capdepera In Off

Darrer partit de la primera volta de la lliga amb grans resultats. Les minis varen començar el partit amb intensitat i posant en pràctica tot allò que havien entrenat al llarg de la setmana. En la primera part, l’atac va tenir els seus fruits mitjançant les passades i els talls. En la defensa es va haver de fer més feina, ja que eren poques jugadores per plantar cara al partit.
En la segona part, va haver-hi una baixada d’intensitat a causa de l’esgotament. Tot i això, el conjunt gabellí no es va rendir en cap moment.
Enhorabona i a continuar així, que aquest és el camí!



 
INFANTIL MASCULÍ EXPERT
CB Capdepera Expert 70 - 47 Esporles BC

Gran partit de l’equip gabellí, tant en la part defensiva com en l’ofensiva, incrementant a poc a poc l’encert a cistella i col·laborant tot l’equip en tasques defensives. El partit del dissabte contra Esporles va ser un partit d’equip en tots els sentits, però sobretot destacar el gran sacrifici defensiu de tots els jugadors.

 
SÈNIOR MASCULÍ EPIC 
Alcúdia 67 - 55 CB Capdepera Epic

Nova derrota dels nostres, malgrat que van fer un bon partit. Per desgràcia ens va tornar a passar el mateix que al partit anterior contra Inca. Ens va faltar una mica d’intensitat als compassos inicials i això va crear una diferència en contra que ens va penalitzar la resta del partit. Malgrat això, l’equip va donar la cara tot el partit i, tot i anar per davall al marcador, no vàrem deixar de competir fins al final. De fet, vàrem guanyar la segona part. L’equip ha millorat molt amb l’aspecte ofensiu i simplement ens falta polir una sèrie de detalls en la part defensiva. Per aquest camí, ben segur que tornaran les victòries!

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet



Dimecres, 13 de març, en Bernat Gual, coordinador i entrenador del Bàsquet Manacor i formador de les seleccions de la federació, va venir a es Figueral per a fer una formació interessant de com plantejar i organitzar un entrenament a categories de formació.

Es tractaren temes molt interessants com per exemple, com realitzar una posta en marxa activa, com plantejar exercicis progressius perquè es treballin els conceptes planificats des de l'1c0 fins al 3c3 i com realitzar moments de "descans" actiu per baixar pulsacions sense que els jugadors i les jugadores no perdin activitat ni es desconnectin. També ens va explicar aspectes més concrets com per exemple com abordar situacions en què els jugadors i les jugadores no acaben de captar l'exercici o com ficar "handicaps" per fomentar l'exigència cognitiva, entre d'altres.

Va ser una formació molt profitosa de la qual van aprendre molt. Els participats volen  donar  les  gràcies Bernat per ajudar-los a continuar aprenent i millorant!

#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet