Diumenge 22 d'agost se celebrà la triatló de Cala Agulla 2021

 

El passat diumenge 22 d’agost es va celebrar el XII TRIATLÓ WIKIKI CALA AGULLA. L’any passat degut a la pandèmia no es va poder a dur a terme aquesta prova, que ja s’ha convertit en un clàssic al calendari de triatló.



La veritat és que enguany ha costat una mica tornar a posar en marxa la maquinària necessària per a organitzar aquest important esdeveniment esportiu. Amb les circumstàncies actuals amb la COVID, tornar a coordinar tots els estaments implicats i sol·licitar tots els permisos pertinents ha estat una feina a estones feixuga, però amb il·lusió i la implicació del Club Athlètic Capdepera, el Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, la Federació Balear de Triatló, així com els patrocinadors i voluntaris, s’ha aconseguit tornar a arrancar aquesta prova mítica.



La participació no va ser l’esperada, només una cinquantena de triatletes, quan habitualment solia haver un centenar. Els motius poden ser varis, la pandèmia, la celebració el dia abans d’un aquatló a S’Illot, la baixada a la participació en triatlons,... Temps haurà d’analitzar els encerts i les errades, però el que cal destacar per damunt de tot es que es va poder tornar a celebrar.
 



En categoria masculina el guanyador va ser en Sebastià  Rigo amb un temps de 52m 37s i en categoria femenina la guanyadora va ser Alía Ibensadiken amb un temps de 1h 13m 02s. 
 

En categoria de relleus l’equip vencedor fou el format per en Xisco Nicolau i na Lidia Sánchez.

En quant a la participació local, el guanyador individual va ser en Jose Acedo i en categoria d’equips l’equip format per la família Blanes, na Raquel, na Núria i en Carlos.
 

L’edició de 2021 ja és història. Va haver un bon ambient i els participants varen gaudir, com sempre, de l’entorn privilegiat que tenim.

Esperam poder tornar amb més força l’any que ve i volem tornar a donar les gràcies a tots els voluntaris (que varen ser molts), al club Athlètic Capdepera, el Servei Municipal d’Esports (amb en Tomeu i en Jaume al capdavant) de l’Ajuntament de Capdepera i a la Federació Balear de Triatló.

Carlos Blanes Garcia

  

Pòdiums.

Individual masculí

1r Absolut : Sebastià Rigo, amb un temps de 52:27

2n Absolut: Sebastià Gelabert, amb un temps de 54:11

3r Absolut: José Maria Fuentes, amb un temps de 55:52
 

Individual femení

1a Àlia Ibensadikan, amb un temps de 1:13.02

2a Maria Rodríguez, amb un temps de 1:28:35

3a Carla Ygarza, amb un temps de 1:43:11
 

Relleus

1r  Artaracers (Lidia Sánchez i Xisco Nicolau) amb un temps de 55:04

2n Su-Atges (Toni Quetglas, Cati Sánchez i Josep) amb un temps de 55:33

3r Wikiki Team (Paula Vizueta, Tomàs Vizueta i Loren ) amb un temps de 57:13
 

Pòdiums locals

Individual : 1r José Acedo, amb un temps de 1:09:14

Relleus: Blanes Team (Raquel, Núria i Carles Blanes), amb un temps de 1:06:12

( Hem de comentar que van haver altres equips amb triatletes gabellins, però no se consideren locals si tots els que els formen no són del municipi)

Cal ressenyar l’estrena en competició de triatló de dos joves gabellines na Paula Vizueta i na Núria Blanes. Enhorabona a totes dues.
 

Hi van acabar la prova individual 27 triatletes i 10 equips.

Podeu accedir a totes les imatges de Cap Vermell clicant la imatge:

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1cI7zu6Xb1wb2Gr9d6ks-9p6Qzc1_1ygi


Aquí teniu alguns imatges de la competició.