Joan Sans campió de Balears 




Dia 14 d’agots es va disputar el Campionat de Balears de Caza fotosub apnea 2021. L’amic i col·lborador Joan Sans va aconseguir la primera posició amb dura disputa amb els següents classificats. Cal dir que els 4 primers classificats disputaran la Competició nacional que se celebrarà en aigües d’Almeria.
 

En Joan va aconseguir la primera posició amb imatges de 64 espècies.  Cal dir que s’ha constatat un augment del nivell amb molt bones fotografies.

 

Com explica en Joan “ Fa un temps que crec que intentam transmetre a tot el grupet que tenim, tot allò que hem après aquests anys, tot el que necessiten saber per millorar més ràpid que nosaltres, intentam ser fonts i no sacs. Per què després de molts d'anys veus que guarda-te les coses "secrets o truquis" o altres beneitures, no serveix per res. Però quan algú t'agraeix que li expliquis el que saps i en pots veure esforç personal i resultats... no necessites guanyar res més que aquest agraïment”.

 

En Mateu González ha aconseguit la segona posició ( amb 64 espècies) i el tercer ha estat  David Martínez ( amb 63 espècies) . La quarta posició ha estat per maria Arcos Fortes, primera femenina (amb 60 espècies) .



Enhorabona a tots els participants i als quatre seleccionats per representat a les Illes Balears al Campionat d’Espanya.




Imatges de peixos presentades per Joan Sans per a la valoració en la competició