Aquesta és una secció del judo RSK. Ara que els competidors en comptes d'entrenar al tatami  n’ han d'improvisar un a casa seva, els joves esportistes ens comenten les seves inquietuds, com duen  aquest confinament i com veuen el futur del seu esport d'origen nipó.

- Quants anys tens i a quina edat vas començar el judo?
- Tinc 14 anys i vaig començar el judo amb 6 anys.

- Qualsevol pot practicar judo o has de menester unes condicions especials?
- Jo crec que el judo és un esport que el pot practicar qualsevol persona, no has de tenir unes condicions específiques.

- Ets competidora?
-
Si, fa uns 4 anys que soc competidora del club RSK .

- I perquè t'agrada la competició?
- M’agrada els valors  que ens  ensenya, com per exemple el respecte, l’autocontrol, la constància i disciplina, entre molts altres.

 - Quins resultats important has tret aquest any?
- Medalla d’or en el campionat de Mallorca ,  he guanyat tots els rànquings escolars organitzats per la Federació, he participat a la copa d’Espanya d’Alacant. Aquest any per tot això que està passant no hem pogut fer les competicions més importants (Balears,Espanya).

 - Abans del confinament com eren els teus entrenaments habituals?
-
Entrenava dos dies a Cala Rajada i un altre Manacor ,allà practicaven un poc de tot sobretot entrenament de competició i m’ho passava molt bé amb la companyia dels meus amics.

 - Ara amb l'estat d'alarma que estem vivint, què competicions t'han quedat suspeses?
-
Per desgracia amb l’Estat d’Alarma han suspès els campionats mes importants de la temporada que son el Ct. de les Illes Balears, Campionat d’Espanya, i l’Internacional Trofeu Renshinkan.

 - Creus que aquest any hi ha alguna possibilitat que es puguin reactivar?
- La veritat és que no ho sé,suposo que això dependrà de com evolucioni la situació, actualment no crec, per motius de seguretat.

 - Com durs aquest confinament, estar tancats a ca vostra sense poder sortir?
- Mes o manco bé, veig pel·lícules, faig mes esport, videocridada amb els amics i també cuino amb la meva mare.

 - Com Entrenes ara a casa teva?
- Cada dia a les 17:00/17:30 vaig a la terrassa que es un lloc on m’agrada entrenar i faig els exercicis que normalment feim al club (abdominals, tàbata, …)

 - Vols afegir alguna cosa més?
- Que molts ànims a tothom i que segur que ens veurem d'aquí no res.