Darrer partit de Lliga! 



Dissabte  7 de Març 
Parque Nereida Suites Hotel, 0 - Alaró Volei Alvato Luxury Detailing, 3

Sets: 10-25/16-25/12-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Mariona Fullana, Gloria RecheNeus Garau, Aina Alzamora, Ainoa Perez, Clàudia Adrover, Ainoha Navarro, Valentina Fuentes i Paula Lorenzo.

Era el darrer partit de Lliga del nostre equip infantil. Un partit que es presentava difícil, ja que s'enfrontaven contra el campió de Lliga el qual no havia perdut cap partit en tota la temporada. 

Les jugadores es van agafar aquest partit per anar a disfrutar i poder demostrar tot el que havien treballat durant tota la temporada. I així va ser, cada set, cada pilota es lluitava i s'elaboraven jugades molt completes. 

L'equip de l'Alaró presentava un bon joc, una bona tàctica, bona presencia dins la pista i un gran nivell tècnic. L'equip de Capdepera no va abaixar el cap en cap moment i no els ho va posar fàcil. 

Cada set va ser similar, es començava anant junts al marcador però després les d'Alaró desplegaven el seu gran joc i acabava amb el set a favor seu. Tot així com hem dit abans es va lluitar cada punt i no es van abaixar els braços en cap moment. 

El Volei Capdepera ha realitzat una gran temporada, demostrant la feina treballada cada dia. La passada lliga va ser dura pel que fa a resultats però treballant de valent i no abaixant els braços els resultats han estat molt positius aquest any. Un gran canvi que és gràcies a tota la gent que fa possible aquest projecte. 

Donar les gràcies a Parque Nereida Suites Hotel per confiar amb nosaltres. Gràcies a tota aquesta afició que ens dóna suport a cada partit ja sigui dins casa com a fora. Gràcies a tots els col·laboradors i a tota la gent que ens ha ajudat durant aquesta temporada. Mil gràcies.