S’Alzinar F.S. Euforia, 4 - La Salle F.S, 3

Imatge d'arxiu

El divendres 31 de gener, s’Alzinar futsal s’enfrontà a La Salle del Pont d’Inca a Es Figueral.

El partit va començar molt bé, amb molta intensitat, i s'aconseguí fer un gol en els primers 7-8 minuts. Però després va baixar la intensitat i van rebre un gol de falta (la barrera es va moure), i en un altre de córner directe, els visitants aconseguiren posar-se amb un 1-2. L’equip gabellí  va intentar empatar el partit, però poc abans d’acabar la primera part s’Alzinar va encaixar un altre gol, aprofitant La Salle una jugada de contraatac, marxant al descans amb un 1-3 en contra.

Amb aquest resultat l’equip va sortir, a la segona part, pressionant a mort, a tot o res. Van jugar amb porter-jugador, llevant-lo després, aconseguint tres gols ràpids, un darrere l’altre. L’equip jugà millor amb molts de tocs i moviments de baló, i amb pressió a la part alta. Amb aquest joc molt més agressiu van aconseguir remuntar el partit i s'assolí una important victòria local, un 4-3 fruit de molta lluita fins el darrer moment.

El proper partit és a Alaró, dia 7 de febrer,

Aquests son els resultats dels partits jugats per s'Alzinar Futsal-Euforia a la present temporada:

S'Alzinar Futsal- Euforia va en 6a posició de la lliga amb 9 punts. Ha jugat 7 partits del quals ha guanyat 3 i ha perdut 4. Al seu favor n'ha fet 22 gols i ha encaixat 33.