Entreculturas Montesión Blau 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0



Divendres 25 d’Octubre
Entreculturas Montesión Blau 3 - Parque Nereida Suites Hotel 0
Sets: 25-14/ 25-10 / 25-16

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Gloria Reche, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Maria del Carmen Peña, Ainoa Pérez, Elena Navarrete, Paula Lorenzo, Marta Muñoz i Neus Garau.


Primera derrota de la temporada.
Partit complicat pel conjunt de Capdepera, ja que es presentà davant un equip bastant superior. El marcador n'és el reflex. Tot el partit va transcorre amb la mateixa dinàmica. L'equip contrari disposava d'un servei potent, el qual ens va fer més de la meitat de punts, i l'altra meitat van ser fruit de jugades completes acabant cada jugada amb un remat. Les nostres jugadores en cap moment abaixaren els braços però tampoc aconseguiren entrar a dins el joc per poder lluitar cap dels sets.


Les nostres anaven confiades després de tres partits consecutius guanyats. Aquesta derrota els ha fet reflexionar que no tot està guanyat, que queda molta temporada per davant, que s'ha de treballar molt i amb ganes per poder arribar als objectius platejats. Així que passarem pàgina i afrontarem el pròxim partit de la millor manera possible.

Moltes gràcies a tots els que feis possible que això segueixi endavant!