Premini masculí
25 d'octubre 2019
Porto Criso - CB Capdepera

Primer partit de la temporada de l'equip premini gabellí, que es va dur a terme a la pista del Porto Cristo. Tots els jugadors  participaren per igual, en un partit en el que es va veure que els nous conceptes treballats durant el que duim de temporada es posen en practica durant els partits.





Mini Mixt

26 d'octubre 2019
Llucmajor- CB Capdepera 

Bon partit dels nostres jugadors i jugadores. El partit fou igualat els 4 primers quarts, però una manca de concentració va fer que els dos darrers quarts no sortissin les coses com al principi.

Cal donar importància de la feina que es fa durant la setmana, ja que es veu reflectida als partits.

 

Júnior
26 d'octubre 2019
CB Capdepera-88
Sa Pobla - 54

El conjunt  junior va llevar el primer lloc del grup al conjunt de Sa Pobla. Des de l’inici el conjunt gabellí va posar espai entre els dos equips amb una gran defensa i una sortida imparable al contra-atac. Amb diferència respecte a la setmana passada, no se varen relaxar en el darrer període i això va permetre incrementar l’avantatge. Hi va haver molta diferència en el marcador però no tant a pel que fa a la qualitat d’ambdòs equips.  



Cadet
27 d'octubre 2019
Llucmajor 94 - 40 CB Capdepera

Nova derrota dels cadets dins el camp del Llucmajor. Poc varen poder fer els jugadors de Capdepera davant un equip superior, tant física com tècnicament, que va dominar el partit d’inici a final. Els gabellins varen fer tot el que varen poder i no varen baixar els braços en cap moment.
 


Insular Masculí
25 d'octubre 2019
Porto Cristo 49 - 71 CB Capdepera

Partit amb dues cares que mostra el treball fet aquets primers mesos i també tota la feina que queda per fer la resta de la temporada. En l'aspecte positiu cal destacar els bons moments d'intensitat defensiva amb recuperacions i transicions ofensives, confiança en el tir i una notable millora en l'ordre de joc. En l'aspecte negatiu la desconexió en alguns moments del partit i la falta de comunicació entre els jugadors tant en atac com en defensa que foren els principals "handicaps" dels match.

Enhorabona a l'equip per la victòria i a seguir treballant.





Insular Femení

25 d'octubre 2019
Campos 77 - CB Capdepera 42

Partit complicat que l’equip gabellí va saber plantejar en el primer quart del partit. En el segon quart, l’equip local va sorprendre a l’equip de Capdepera amb una defensa en zona i un parcial que complicà el partit.  Desprès del descans l’equip de Capdepera va saber reaccionar i jugà el millor quart del partit, plantejant una defensa molt seriosa i intensa. Cal destacar la capacitat de l’equip gabellí per sobreposar-se després d’una situació complicada i saber replantejar un partit i competir.