Un torneig amb una organització impecable i molta participació


 
 
El Renshinkan va convèncer una vegada més en la festa del judo infantil, una seguretat i una organització impecable fan d'aquest un dels tornejos de més ressonància que es coneixen a les Illes Balears.

Deu tatamis habilitats per a la modalitat exhibició de randori, amb 138 nins i nines de 3 a 14 anys i dos monitors per grup. Les tècniques dels més petits van fer que el públic gaudís de veure el judo més petitons. Mentre que la 2ª part, la competició, se van muntar 4 tatamis que, durant 70 minuts, van estar en perfecte funcionament. Dels nins i nines entre 8 a 14 anys van participar 126 atletes en la qual ja s'albiren futures promeses del nostre judo Balear. Els seus combats no van passar en va i van ser molt aplaudits pels allà presents.

Tot això passava dissabte passat al Poliesportiu es Figueral, en el marc del programa * Capdepera Activa *, amb una inscripció molt elevada, concretament 264 nins i nines  de les 22 escoles . Una escepcional carta de presentació d'aquesta XXXII edició del torneig infantil de Cala Rajada

S'inicia el festival amb les paraules de benvinguda per part del Regidor d'esports de l'Ajuntament de Capdepera, Sr. Pere Terrasa i el lliurament de les corresponents distincions als col·legis participants: Judo Can Pastilla; Mallorca Nord Judo (Pollença); Col·legi Frai Juníper Serra (Petra); de Manacor els col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Puressa, Es Canyar, Sa Graduada, Molí d'en Xema, Sa Torre, i el Renshinkan; de s'Illot, el Talaiot; de Sa Com, el Punta de n'Amer; de Sant Llorenç, el Mestre Guillem Galmes; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de Cala Millor, na Penyal; d'Artà el Poliesportiu na Caragol; de sa Colònia de Sant Pere, el Rosa dels Vents i els amfitrions s'Alzinar de Capdepera, s'Auba de Cala Rajada i el Renshinkan.

Enhorabona a tots els participants.