Santa Ponça 5 -ESCOLAR 3

López, Faba (55' Lucas), Enric (14' Sogorb), Luis, Alex, Serapio, Fajardo, Javi, Aso, Crespo i Pablo.

Gols: 1-0 Alemany min.8, 2-0 Alemany min. 29, 2-1 Alex min.35, 2-2 Alex min. 49, 2-3 Aso min. 51, 3-3 Alemany min.63, 4-3 Casabon min.74 i 5-3 Gibert min. 90.

Un altre ensopegada del primer equip i van... Als 8 minuts ja encaixaren el primer gol, però al minut 13 el porter local es expulsat i el partit en teoria es posa de cara per als visitants. En canvi, és  el Santa Ponça qui amplia distàncies al minut 29 amb un altre gol d'Alemany, l'autèntic malson de la defensa verd-i-blanca. A partir d'aquí, 15 minuts bons del visitants, els 10 darrers de la primera part i els 5 primers de la segona. En aquest període de temps l'Escolar dona la volta al marcador amb un doblet d'Alex i un altre gol d'Aso. Però tot va ser un miratge, perquè en lloc d'anar a tancar es partit l'equip es va tirar endarrere i el Santa Ponça ho va aprofitar per marcar 3 gols més en 1/2 hora. Entremig, l'expulsió de Serapio i debacle del primer equip.
La situació no canvia gaire respecte de la de la setmana passada, els rivals directes també han perdut. Anam penúltims a un punt de la salvació, però les sensacions no són bones. No guanyam un partit des del 29 de gener. Ja és hora de començar a sumar de tres en tres. Els únics que poden treure això són els jugadors. Però han de ser conscients que no només juguen per a ells. Darrera hi ha un poble i una afició que pateixen amb ells.
Diumenge tenim una oportunitat d'or per mirar de capgirar aquesta dinàmica. Ens visita el Cala Millor que du 12 dels darrer 15 punts, és a dir, una trajectòria totalment oposada a la nostra.
Al.lots, estam segurs que hi posareu tot de la vostra part i que el públic diumenge respondrà ja que es tracte d'un derbi comarcal.