Joan Nadal i Cata Cardell campions absoluts del VII triatló Pasta-Pasta Cala Agulla

Diumenge, 16 d'agost, se celebrà al circuit de Cala Agulla la 7a edició de la Triatló Pasta-Pasta. Amb un temps molt bó, (per ser mitjans d'agost no va fer massa calor) hi va haver una important participació: 97 inscrits  individuals i 65 en equips. Es van retirar 7 individuals i un equip.

La triatló de Cala Agulla és una prova que gaudeix de reputació d'exigent i tècnica, i consisteix en un recorregut de 750 metres de natació, 10 quilòmetres de bicicleta i 4,5 quilòmetres de carrrera.

Com en altres edicions, el circuit travessa els camins del bosc de Cala Agulla, el coll de Marina i Cala Mesquida.

La prova ha estat organitzada pel Club Ciclista de Capdepera amb la col·laboració del Departament d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera. Una vegada més hem de destacar la bona feina organitzativa i de l'equip de voluntaris, que han treballat perquè tot sortís bé.

En acabar, els corredors i familiars nan pogut gaudir de la Pasta Party, oferta per Pasta-Pasta al recinte de la sortida. Com cada any, un excel·lent colofó de la cursa.