Diumenge 19 de juliol el Festival d'arts marcials torna a Porto Cristo.

 

Finalitzades fa un mes les activitats d'hivern, el Renshinkan ja ha iniciat les d'estiu. Perquè tots aquests esdeveniments es duguin a terme ha d'haver darrere un equip de voluntaris disposat sempre a ajudar en les tasques d'un

club. El Renshinkan presumeix de tenir el millor equip organitzatiu. Els festivals demostracions i competicions organitzades per aquest grup de gent donen seguretat, confiança i fan sentir-se a gust tots els participants, pares, esportistes etc

El cap de setmana va ser diferent res d'organització, improvisació en el moment i relax, excursions a la muntanya i el bany a les platges verges de Cala Ratjada va ser na nota predominant d'aquesta trobada .Els grans protagonistes són:

JERONI BELTRAN, LLUIS LLULL PARERA, MANOLO PEÑA,LLUIS LLULL RIERA, MARCOS GONZALEZ, PEP MASCARÓ, SANDRA RECHE,JUAN ANDRES MARTINEZ, PAU RODRIGUEZ, MANUEL FERNANDEZ, MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO, JOAN TONI ARQUELLADA,  Mª LOURDES FIOL,PEDRO FEBRER, BIEL JOAN ,i TOMAS PEDRO FIOL.

 

 AQUEST DIUMENGE  EL FESTIVAL D'ARTS MARCIALS TORNA A PORTO CRISTO


Enllestits els preparatius per a l'ocasió única i anual que tenim per gaudir de les Arts Marcials que es practiquen a la nostra Comarca.
Les disciplines de combat d'origen oriental, Judo, Karate, Jiu Jitsu, Aikido, Kendo, Full Contact, Ken Jitsu i un llarg etcètera vingudes de la mà del Gimnàs Es Port, Jesús Lara i el Renshinkan, sens dubte la serietat i el espectacle estan garantits.
Aquest diumenge en el marc de les Festes del Carme de Porto Cristo més de 200 practicants es donaran cita a les 18:30h.. El passeig de la Sirena  té un nom 19è aniversari de la Mostra d'arts marcials 2015.

 

Pep Mascaró