Es tracta del fill del cala-rajader Juanmi Gelabert
(exjugador de l'Escolar)





El proper 31 d'octubre, César complirà 15 anys. Com dèiem, és fill del nostre paisà "Juanmi" Gelabert i la temporada 2015-12016 jugarà amb un equip cadet del Reial Madrid. Aquesta és la notícia que ens ha transmès el seu avi patern, Jaume Gelabert "Corem".

Fa algunes temporades que diversos equips segueixen la marxa de César. De benjamí va començar a jugar a Gijón, quan el seu pare era jugador professional del Sporting. Després, amb el trasllat de la família a Sant Joan (Alacant) continuà formant-se en equips base alacantins. En el seu primer any de cadet, a la temporada recentment finalitzada, ha defensat els colors de l'Hèrcules. Ocupa habitualment la mitja punta, amb bones arribades a porteria contrària, olfacte de gol, passades mesurades i bones ajudes als seus companys coma millors virtuts d'aquest jugador.

A l'equip de la capital d'Espanya no han passat per alt les característiques de César, el qual, juntament amb Pedro Ruiz Delgado (Betis) i Rafael Parejo (Badajoz) seran les altes de l'equip Cadet A del Reial Madrid per a la futura temporada. D'aquesta manera, César seguirà la seva formació a les instal·lacions de Valdebebas, en el futbol de base del Reial Madrid.

Sobre la nova etapa que se li obre, César ha tengut aquestes paraules, especialment dedicades als qui fins ara han estat els seus companya: A la vida, cal prendre decisions. Aquesta, per a mi i els meus pares, ha estat molt difícil, però al cap i a la fi és una oportunitat molt bona que ens ha donat el Madrid. Vull donar les gràcies a tots els jugadors del meu equip, que sempre m'han donat el seu suport, i als companys de classe. Moltes gràcies, Hèrcules Cadet B, tornarem a veure'ns.

 

Best