Jornada interessant pel Club Atlètic Escolar de Bàsquet. Gairebé a totes les categories hi ha enfrontaments directes amb rivals que estan molt a prop de la taula classificatòria.


Així, el sènior femení tindrà possibilitats d'augmentar el seu casiller de victòries en rebre la visita del Sóller. En la mateixa situació es troba l'equip sènior "A", que rebrà com a visitant el Campos, que ocupa tot just una posició per damunt.


El dissabte ens espera un partit molt disputat amb els infantils. També reben a un rival classificat immediatament al damunt del nostre equip: el Drac Inca. Com a partit més fàcil de tot el cap de setmana, aparenta que és la visita del nostre júnior masculí a la pista de La Salle.


Aplaçaments: El cadet masculí sembla que ha aplaçat el partit amb el seu perseguidor immediat a la taula classificatòria, el Santanyí pel diumenge dia 9 de Març. (Font: la web de la federació que tant criticam). El sènior masculí B també ha aplaçat la seva visita al Alcúdia pel dimarts 19 de Febrer.

 

A continuació teniu un resum dels enfrontaments d'aquesta setmana. Entre parèntesi teniu la posició que ocupa l'equip en la taula classificatòria. La hora dels partits està sense confirmar:

Divendres 15-02-2008

Sènior femení: At. Escolar(11) - Tren de Sóller Joventut Mariana(9) 19.30 hores. (Sense confirmar)

Sènior masculí A: Bolero Angels At. Escolar(10) - Campos(9) 21.00 hores. (Sense confirmar)

Dissabte 16-02-2008
Infantil masculí: At. Escolar(15) - Inca Drac (14) 17.00 hores. (sense confirmar)

Júnior masculí: Recambios Cardona La Salle (11) - At. Escolar First Sun(4) (horari sense confirmar)

Image

----- Partits aplaçats -----

Sènior masculí B: C.B. Alcúdia(3) - Burguer King At. Escolar(2) (Aplaçat al dimarts 19 de Febrer a les 21 hores)(sense confirmar)

Cadet masculí: At. Escolar Electro Hidràulica(4) - Santanyí Restaurante el Bosque(5) (Aplaçat al diumenge 9 de Març a les 17 hores)

Desitjam molta sort als nostres equips,

Dani Marín de Pilotes Fora

Image