L'ESCOLAR ES RETROBA AMB EL GOL I AMB LA VICTÒRIA

1ª Regional
Escolar 2 Constància 0
9è classificat
Alineació: Tòfol, Isma, Martí (Javi), Ángel, Domi (Raúl), Mateu (Virdy), Joan Ferrer (Alberto), David, Joan Ribot (Miguelito), Sergi, Edu.
Targetes: Domi, Martí, Joan Ferrer, Alberto, Miguelito, Sergi, Edu.

Image

Desprès d’un parell de partits en què s’han creat ocasions de gol sense marcar, ahir es va veure un Escolar amb les idees ben clares, principalment a la primera part, quan s’aconseguiren marcar dos gols, un d’ells de jugada assajada a la treta d’un “corner” amb un gran gol de Joan Ferrer i l’altre amb una pilota penjada per damunt la defensa contrària per part de Sergi i que Edu va resoldre amb una vaselina . L’Escolar de la primera part és l’Escolar que als aficionats ens agrada, amb un futbol directe i sense complicacions al centre del camp. A la segona part crec que es va deixar jugar al Constància amb un home menys per expulsió, tot i això també es varen crear 4 ocasions més. Cal fer esment dir la bona intervenció de Tòfol quan a la primera part va aturar una pena màxima, ja que en cas contrari tal vegada les coses s’haurien complicat una mica.
Per mi, un bon partit i tres punts molt importants i ara  a pensar amb el partit a Montuïri el proper diumenge.

El millor crec que va ser Joan Ferrer.
Mister: “Les ocasions creades aquests tres darrers partits havien de donar fruit i avui les hem aprofitades marcant dos gols”.

3ª Regional
Escolar 1 Valldemosa 3
11e classificat

Juvenils
Ràpid A 0 Escolar 7
15è classificat
Important victòria dels juvenils a domicili, davant el darrer classificat A partir d’ara és quan es juga la nostra lliga i és ara quan no podem perdonar, principalment a Capdepera. Cal ressenyar la bona actuació dels dos jugadors de la categoria de Cadets  Sergio i Ivan, el primer va aconseguir un gol. Enhorabona a tots.

Cadets
Arenal 7 Escolar 1
8è classificat
Els cadets fa quatre jornades que no puntuen i el seu míster treu foc pels queixals per la poca implicació dels seus jugadors. Ara ha de jugar davant el Mallorca, i es tracta d’un partit molt complicat. Podria ser que alguns jugadors dels cadets que juguen habitualment haguessin de veure el partit asseguts a la banqueta o a la grada.

Infantils A
Escolar 3 Alaró 0
1er classificat
Els jugadors de Pep Fuster van a tota màquina cap a la consecució del títol de lliga i ara mateix, després de la derrota de l’Artà, ja tenen el segon classificat a 8 punts. Tot un èxit.

Infantils B
Escolar 6 Sportworld 2
10è classificat
Primera victòria dels Infantils B de Guillem Danus i Tomeu Garau després de 10 jornades sense guanyar, un partit amb molta d’emoció després que els jugadors han vist que estan totalment capacitats per guanyar partits. La més sincera ENHORABONA.

Alevins F11
Sta Catalina 0 Escolar 0
10è classificat

Alevins F7
Felanitx 1 – Escolar 8
9è classificat

Benjamins F7
Alqueria 3 Escolar 3
8è classificat

Benjamins F8
Serverí 0 Escolar 2
Important victòria dels nins de Mitos davant el líder de la classificació. Molt bé nins.
2on classificat

Prebenjamins
Port Pollença 0 At Escolar 17
1er classificat

Prebenjamins
Escolar 2 Artà 3
16è a la classificació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 PILOTES FORA