Els passats dies 26,27 i 28 es va celebrar a Capdepera el Campus d'Estiu de Bàsquet, on hi varen assistir 43 nins i nines de categories pre-mini i mini fins a júnior



A banda d'estar molt satisfets per la nombrosa assistència, voldríem destacar també  la presència d'al·lots de clubs de pobles veïns com Artà i Son Servera, i alguns també d'un poc més enfora... A més d'això, vàrem prometre un campus molt divertit, on el bàsquet i la convivència en fossin els plats forts, i així ha estat. Ens vàrem trobar tots divendres a la tarda, alguns coneguts i d'altres no, i el diumenge al migdia quan ens acomiadàrem amb una magnífica paella, tots ja érem una família.

 
Durant aquests tres dies els al.lots van estat dividits en tres grups: Jugadors Minis (els més petits), Jugadores Femenines, i Jugadors Masculins. I els monitors-entrenadors encarregats de que tot això funcionàs varen ser : Sebastià Regueiro, Alex López, Lorenzo Baltasar, Guillermo Mir, Antoni Llodrà, Laura Flaquer, Pep Sancho, Sergio Moreno (malgrat no poder assistir per un imprevist, ha fet feina a l'ombra), i el coordinador: J. Antonio Ferrera.
 


Se va treballar durant unes 9 hores tècnica i tàctica individual i 4 hores de competició de tir i d'habilitats. Se va poder fer ús de la piscina municipal 1-2 cops diaris; i els vespres varem preparat activitats lúdiques pels al·lots: gimcana, pista gladiador...

 
 Tot això, que ha sigut una experiència preciosa per tots els monitors que hem assistit, ha estat possible també gràcies a diverses empreses que ens han aportat el seu granet d'arena amb regals per als jugadors, així com també per la gran predisposició i ajuda de la Conselleria d'Esports, en especial Biel Gili. I volem agrair també, enormement, l'ajuda, col·laboració i predisposició de l'Ajuntament de Capdepera, en especial Esports i Joventut.





No ens volem oblidar tampoc d'aquelles persones anònimes que sense cap interès més que el d'ajudar i de fer-nos el campus un poc més especial (pares, paellers, junta directiva, bar poliesportiu...), han col.laborat amb nosaltres de la manera que han pogut!

 
No hi ha res més a dir, simplement moltes gràcies als campistes assistents...esperam que hageu gaudit tant com nosaltres...i esperam que aquest any que ens queda, passi volant i ens tornem a reunir. Ja sabeu que, vosaltres sou els que feis aquest campus inoblidable i del bàsquet un esport molt gran!

 
Grup de monitors del campus de bàsquet de Capdepera.