Miquel Alzina "Cuní" desè de la general i campió de la categoria més de quaranta anys


A la foto Tomeu Massanet amb Chiara Mandelli, guanyadora de la categoria femenina (Del facebook del rally)


Bartomeu Masanet Bisellach "Guitarró" ha guanyat la sisena edició del Ral·li de Sardenya Bike. Després del seu segon lloc l'any passat, el mallorquí s'ha centrat en dominar la classificació general des del primer dia. Ha guanyat les primeres tres etapes ha estat capaç de construir l'avantatge necessari que ha administrat en les darreres. Per impedir-ho sols ho hagués pugut fer Arnau Masferrer Selva, però, no ha estat constant en els resultats i sobretot ha tengut una desafortunada penúltima etapa, Talana-Santa Maria Navarro 93,4 quilòmetres, on dues punxades l'impediren lluitar per la primera posició.

Tomeu "Guitarró" acaba la carrera, gairebé amb un passeig, i arriba a la platja de Santa Maria Navarro amb la sisena posició de l'etapa, prou per mantenir l'avantatge i així portar la corona.



"Una bella edició: dura, exigent, però molt bella - va dir el guanyador Bartolome Masanet - després d'acabar segon l'any passat, aquest resultat era el que cercava."

.

Per altra banda Miquel Alzina "Cuní" ha acabat en el desè lloc de la classificació general i primer en la seva categoria (+40)



Han estat 6 etapes més la pròleg i un total de més de 350 km amb desnivells de més de 2000 metres.



Enhorabona als participants i en especial als gabellins Tomeu i Miquel



Al minut 2,30 podeu escoltar les declaracions de Tomeu.




Font: Web i facebook oficial del Rally