Després de superar el Balears i el Son Sardina, a la fase final,
els Infantils de 2ª Regional lluitaran pel títol


El proper dissabte, dia 15 de Juny, en el camp de Son Fuster de Palma (en hora encara per determinar), es disputarà la Gran Final de 2a Regional Infantil del campionat de Mallorca, entre dues de les millors pedreres de l'illa, la de sa Pobla i la de Capdepera - Cala Rajada.

En aquesta ocasió, les pedreres, les coses ben fetes, el treball, la humilitat i sobretot les ganes, han fet que aquests dos equips, que a priori no partien com a favorits i que van acabar els seus campionats de lliga com a millors segons, s’hagin imposat a alguns campions de grup i hagin arribat a la gran Final com a premi a una estupenda temporada dels dos conjunts.

Curiosament, en aquestes disputades finals, tots els segons van vèncer als campions de grup, a excepció del primer partit entre Platges de Calvià i Sant Francesc, quan aquests últims jugaven l’eliminatòria com a campions de grup.

Aquesta fase final, ben organitzada per la FFIB, en el bonic poble d'Alaró, ha reunit els 5 campions de grup i els 3 millors segons d'Infantils 2a Regional, equips  tots que estan d'enhorabona ja que a la propera temporada els veurem a l’elit del futbol infantil de Primera Regional.

Resultats d’aquesta fase final:

Dissabte 8 de juny

• PLATGES CALVIA 1 - SAN FRANCISCO AT. 0

• SP.AT. CIUTAT DE PALMA 0 - POBLENC AT. 2

• ALCUDIA 1 - SON SARDINA 3

• BALEARS 3 – CE ESCOLAR 4

Diumenge 8 de juny

• PLATGES CALVIA 1 – POBLENÇ AT. 1 (Pasó el Poblenç Atl. en los Penalties)

• SON SARDINA 0 – CE ESCOLAR 2

I ara ens espera la gran final, que, si la designació no canvia, es disputarà (en horari encara per determinar) a Son Fuster (Palma) el proper dissabte 15 de Juny:

• POBLENC AT - CE ESCOLAR