La darrera sortida de la temporada acaba amb nova derrota

Alaró, 3 - Escolar, 2

---------

Setmana electoral amb mala maror. En el cos tècnic no s'entenen,
una qüestió en la qual a la directiva li ha mancat finezza



Preferent
Alaró, 3 – Escolar, 2

L’Escolar va perdre a Alaró, i poques coses més podem dir d’aquest partit. Tant se val. El fet és que es tornà perdre i que, depenent dels descensos dels equips de 2ªB i de Tercera, la categoria encara no està assegurada. D’aquesta darrera categoria, sembla que tots els que davallaran seran mallorquins, i això vol dir que de Preferent, si vénen mal donades (suposem que els ascensos a Tercera fossin d’equips de Menorca o Eivissa), en podrien davallar fins i tot cinc equips. És a dir, que fins al darrer partit, del proper diumenge, davant l’Esporles, no podrem respirar tranquils.

Però, aquesta setmana, a banda de futbol, hem tengut moguda electoral. Des de “Cap Vermell” n’hem donat compte, amb en José Antonio Fajardo com a clar guanyador. Els 58 vots de diferència semblen esbargir qualsevol dubte. Però mentiríem si no diguéssim que ens han arribat comunicats en què s’acusa la directiva anterior de no haver jugat net, d’haver comès nombroses irregularitats i d’haver pressionat els jugadors en el sentit del vot. Proves? Cap ni una, i per tant, hi donarem el crèdit que es mereixen aquest tipus d’informacions: reservar-nos qualsevol judici, perquè no estam en condicions d’emetre’l. Es parla d’impugnacions per part de la directiva derrotada, que és ben just que es presentin si es tenen sospites de transgressió de la legalitat. Mentrestant, ens abstendrem de condemnar ningú.

En tot cas, sí que podem acusar la directiva que cessa de manca de coordinació – o de manca de comunicació, o, com deim en el titular, de finezza –  en el cas concret dels responsables dels equips de Preferent i Juvenils. De manera que les relacions entre els entrenadors Varon i Fuster han acabat com la processó de la moixeta, amb missatges creuats a les xarxes socials que ajuden poc a millorar la imatge del club. Aquí tampoc prendrem partit (no ens correspon), però sí que hem de dir que el to del llenguatge de l’entrenador del primer equip és inacceptable. No són maneres. I la directiva, insistim, en aquest tema ha maniobrat torpement i ha consentit que, quan la temporada fa les darreres passes, les aigües baixin tèrboles, Llàstima.

...................................

Juvenil
Escolar, 7 – Andratx, 2

Fèmines
Descansa

Cadet
Escolar, 2 – Santa Maria, 2

Infantil A
Porto Cristo, 0 – Escolar, 3

Infantil B
Poblenc At, 4 – Escolar At, 0

Aleví A
Descansa

Aleví B
Descansa

Aleví C
Descansa

Benjamí A
Escolar, 13 – Murer B, 1

Benjamí B
Ses Salines – At. Escolar

Prebenjamí
Escolar, 2 – Barracar, 1