Campanet, 2 - Escolar, 0

Escolar, 2 - Sata. Catalina, 1

Amb la victòria de diumenge, els verds gairebé s'asseguren la permanència

Preferent

Setmana amb doble jornada, ja que l'1 de maig hi hagué lliga per als equips de Preferent. L'Escolar, que venia de perdre a Campanet, va ser capaç de sobreposar-se a aquest resultat i en Es Figueral va tombar un dels gallets de la categoria.

Campanet A, 2 – Escolar, 0

L’Escolar no va tenir la sort per aliada, en aquest partit. A la primera part va imposar la seva superioritat i malbaratà distintes ocasions de gol, mentre el Campanet aconseguia marcar en una jugada desgraciada dels verdes, amb un gol en pròpia porta. A la segona part va ser un voler i no poder, molt de domini dels visitants però escasses idees i, en canvi, l’equip local, en un llançament de falta, va arrodonir un resultat que no es va merèixer.

--------

Escolar, 2 – Sta. Catalina A, 1

Escolar: Peret, Cristian, Angel, Fran, Alex (Sergi), Isma (Bisellach), Ferrer (Genovard), Rigo, Ivan, Faba (Servera) i Abdoulaye.

Santa Catalina At.: Cazorla, Terron, Rogel, Bonnin (Cuenca), Olivares (Flores), Sartorio, López, Emilio, Candela (Pérez), Martí i Moyà.

Àrbitre: Juan Manuel Ruiz Rodríguez, assistit per Emilio Junquera Talavera y Miguel Vargas Astilleros.

Dos equips amb objectius ben distints es trobaren aquest diumenge en el camp d’es Figueral. L’Escolar, mirant de salvar els mobles i defugir el descens; el Santa Catalina intentant enganxar-se a les places d’ascens. D’aquesta topada en sortí un partit molt disputat, el resultat del qual sempre va estar enlaire. És cert que l’Escolar s’arribà a posar amb un 2-0 que semblava tranquil·litzador, a manca de poc més de 10 minuts per al final. Però la tranquil·litat durà ben poc, ja que els visitants marcaren el seu gol dos minuts després. El final va ser d’infart, amb el Santa Catalina cercant un empat que no aconseguí, entre d’altres coses, per l’encert del porter Peret. Per part local marcaren el juvenil Álex i Isma, dos gols que serveixen per aportar un elevat grau de confiança, a manca de dos partits. La salvació és ara una mica més a prop, sempre pendents del que acabin fent els equips mallorquins de Segona B. Assenyalem també la manca de públic a les grades, com si l’afició ja ho tengués clar.

Juvenil
Son Ferrer, 0 – Escolar, 0

Els juvenils d’en Pep Fuster empataren en el camp d’un Son Ferrer amb el qual comparteixen el tercer lloc de la taula. Això semblaria un bon resultat en un altre moment, però ara, a manca de tres partits per acabar la lliga, tots els punts són necessaris: el segon lloc que dóna opcions d’ascens queda a cinc. En tot cas s’ha de dir que els al·lots de l’Escolar cercaren la victòria en tot moment, però en aquesta ocasió els màxims golejadors de la categoria no aconseguiren perforar la meta contrària. Així és el futbol. S’ha de continuar lluitant. S’ha d’intentar.