Carta de presentació de la candidatura encapçalada per Fernando Peñalver









Tenim el plaer d'anunciar al senyor FERNANDO PEÑALVER VICO com a candidat a la presidència del CE ESCOLAR, per als propers 4 anys.

Benvolguts socis, aficionats, pares, entrenadors i nens:

Neix a la nostra localitat un nou grup de gent disposada a treballar amb fermesa i dedicació per dotar d'aire fresc al nostre estimat CE ESCOLAR i alhora revitalitzar tots els seus àmbits de gestió, ja sigui en la seva àrea esportiva, social i econòmica.

Començarem a desenvolupar una tasca on, a través d'una estructura directiva ben definida per àrees i alhora oberta a tota la gent que vulgui participar, es duran a terme una sèrie de projectes amb l'objectiu d'aconseguir que el CE ESCOLAR adquireixi un renovat prestigi i reconeixement, primerament dins del nostre propi municipi, tant institucionals (amb l'ajuntament de Capdepera) i social (escoles, entitats i associacions existents) per després projectar-ja en l'àmbit comarcal i posteriorment cap a totes les Illes.

 

ELS NOSTRES OBJECTIUS

01- Una sòlida base de treball on directiva, entrenadors, pares i jugadors sumin esforços per anar cap endavant actualitzant i millorant el treball realitzat anteriorment per les altres directives i col · laboradors, dels quals és just recordar i exalçar la seva dedicació.

02- Major dedicació i esforç per conduir el CE ESCOLAR a l'actualitat futbolística d'aquests temps i d'aquesta manera, podrem desenvolupar sota la tutela del President i la seva Junta Directiva, tasques en l'àrea esportiva, social i econòmica, per així construir un nou i millor model de club.

03- Millorar i ampliar la "Escoleta d'infants" (mare de tots els equips del club) per reforçar i estimular la figura de l'entrenador-educador com a element bàsic i així millorar la qualitat de l'entrenament diari.

04- Adequar convenientment als nens a la seva categoria mitjançant una supervisió constant de les seves habilitats individuals i coordinatives.

05- Donar informació directa i detallada a jugadors i pares de la millor alimentació per a esportistes, etc. Aquests seran alguns dels aspectes fonamentals en el futbol base per afavorir una maduració esportiva, emocional i social, que permetin millorar uns models de conducta; valors esportius, disciplina, respecte a instal · lacions i horaris etc. Tot això supervisat pel CE ESCOLAR.

06- Aconseguir que el pas de la formació a la competició ja en edats més avançades, sigui un pas natural cap endavant per millorar les seves prestacions com a persones i futbolistes, no un pas enrere cap al desinterès i abandonament per desmotivació o manca de ganes.

07- Nodrir dels joves valors del planter al Primer Equip Amateur, (que serà un cop més l'equip de referència del club) per elevar el seu encant al màxim exponent tant per a jugadors com per l'afició.

08- Que en uns anys, s'arribi a tenir un equip Juvenil en categories més elevades i que els Juvenils siguin una garantia de projecció i estímul per a tots equips de categories inferiors.

09- Donar molta importància en aquest projecte l'equip Femení, que rebrà tot el nostre suport per a la seva consolidació, millora i expansió, dotant d'una estructura fixa en l'organigrama intern del club.

10- En l'àmbit econòmic i social, (és evident que les circumstàncies actuals de la nostra societat ens obliguen a agafar el toro per les banyes), treballar dur per aconseguir aportacions econòmiques a base de "Sponsors", dotacions, subvencions, etc. De fet, — ja ens hem posat en marxa i s'està treballant, estant a l'expectativa del resultat final del procés electoral —.

11- Per què unim l'econòmic al social?

Evidentment una cosa ens porta a l'altra, ja que aquesta base econòmica ens permetrà intentar baixar la quota anual dels nens que fitxin pel CE ESCOLAR i com més aportacions econòmiques hagi, més es podrà baixar la quota, i recalcar que en cap moment s'ha pensat en augmentar, ¡Sinó tot el contrari!

12- Es dotarà degudament a tots els jugadors del CE ESCOLAR amb tots els elements necessaris per a la pràctica del futbol (equipacions, roba d'entrenament, pilotes, etc).

13- Adequar les instal·lacions del club a l'època actual, (ja que són de les millors a nivell comarcal i insular) i tot aquell que ens visiti trobi en elles comoditat, serveis i resposta a les seves inquietuds.

14- Millorar l'estat i conservació del terreny de joc i equipar de mitjans adequats al BAR del CE Escolar, vestuaris, sala de reunions, oficines etc.

15- Millorar la neteja i pulcritud de vestidors (dutxes, aigua calenta ...) així com a instal·lacions diverses les quals seran també les nostres prioritats i s'han de millorar.

16- Apel·lant a la ja abans esmentada relació Pares – Club, s'informarà mensualment (a petició dels pares), de l'evolució dels seus fills en l'àmbit del club (assistència a entrenaments i partits, comportament, millores, etc).

17- Hi haurà personal del Club sempre, per atendre de forma diària a les queixes i preguntes que sorgeixin entre els pares dels nens, sense necessitat d'haver d'esperar un dia determinat, tot això sempre en l'horari d'entrenament.

18- D'acord amb els temps que estem, es farà una nova pàgina web molt més actual i dinàmica, amb millor disseny i més accessible i interactiva per a tots els aficionats i socis, a fi d'informar de les novetats i últims esdeveniments del club i tot el que aquest projecte pugui aportar d'una manera seriosa i transparent, a fi de contactar i rebre informació amb el club, facilitant la comunicació a aquells que per motius laborals els sigui impossible acudir al club. Volem que sigui moderna i funcional i que sigui també aparador on col·laboradors, sponsors i altres puguin mostrar i oferir la seva informació i els seguidors vegin mostrades seves inquietuds.

 

Atentament, el candidat a President del CE ESCOLAR:

FERNANDO PEÑALVER VICO i LA SEVA JUNTA DIRECTIVA

Més Info: www.balearwebs.com/webs/nouescolar