Murer: Tamarit, Esteban, Adria, M. Fornes, Martorell, Torres, Moncades, Eneko, B. Ramon, Fornes i Abid

Escolar: Peret, Servera, Xampi, Rigo, Cascales, Franc, Angel, Isma, Bernat, Pacheco i Abdu

Canvis:
Murer: entraren Ripoll, Javi i Timo
Escolar: entraren Gayà, Faba i Ivan

Àrbitre: Gordo Martínez (bé)

Partit disputat dissabte, al camp municipal de Muro, amb una climatologia molt bona per jugar a futbol. Poc públic a les grades.

Si aquesta temporada l’Escolar havia perdut alguns punts que mereixia guanyar, sobre tot als darrers minuts dels partits, podem dir que el dissabte la sort va estar del costat dels gabellins. Després de dues jornades seguides amb derrotes i mal joc a casa, a Muro es varen conseguir tres punt d’or que donen un poc d’oxigen i ens fan tornar a zones mes temperades de la taula classificatòria.

Una jornada més, l'entrenador X. Varon va realitzar molts de canvis respecte del darrer partit contra el Rotlet. Faba, Gayà i Ivan es quedaren a la banqueta per decisió tècnica i foren baixa per diferents raons Edu, Genovart i Martí. A destacar el retorn d’Abdu, que va jugar un bon partit i va donar consistència a la defensa.

La primera part va ser igualada, amb domini altern. L’equip gabellí es va defensar amb ordre i bona col·locació, encara que va tenir molts, molts de problemes per crear joc i elaborar jugades que duguessin perill a la porteria de Tamarit. Sorprèn la mala classificació del Murer, ja que no ens va semblar un mal equip. Al minut 45, quan ja crèiem que aniríem al descans amb l’empat,  n'Isma, de falta, marcà el 0-1.

La segona part, amb avantatge en el marcador, l’equip blanc i verd es va fer enrere i el Murere va passar a dominar totalment el partit. A més, l’expulsió del jugador gabellí Cascales, al minut 80, encara va fer que el final del partit fos més aguniós i complicat. La victòria va ser molt soferta i treballada.

En definitiva, tres punts que vingueren cap a Capdepera i ara a preparar el partit del proper diumenge contra l’Independent (de la palmesana barriada del Camp Redó), segon classificat de la categoria.