Escolar, 2 – Platges de Calvià, 2

Escolar: Peret, Cascacales (Miquel), Xampi, Ángel, Martín, Fran (Servera), Rigo (Ivan), Flaquer, Bernat, Isma (Mario) i Gayà.

Platges de Calvià: Vicens, Juanjo, Javito, Ripoll, Bestard, German, Álvaro (Igor), Sandro, Taylor, Marcos i Josete (Ladi).

Partit jugat el dissabte al matí, amb molt de vent, al camp d'Es Figueral.

Després d’una excel·lent ratxa,  l’Escolar va  empatar aquest partit pel lamentable arbitratge del Sr. Nazareth Carrasco, el qual, amb un actuació desafortunada, va privar els gabellins d’una merescuda victòria.

Va començar el partit dominant l'’equip local i, al minut 7, una bona jugada d'en Fran per la banda dreta és rematada perfectament a la xarxa, al primer toc, per n'Edu Flaquer (1-0). A continuació algunes bones ocasions de Rigo, Bernat i Edu feien pensar que la victòria era possible contra un dels gallets de la categoria.

A partir d’aquí, l'Escolar va jugar tranquil, al primer toc, dominant el centre del camp, fins que al minut 34 es produeix la jugada clau del partit. L’àrbitre Carrasco, de forma inexplicable, pita a favor del Costa de Calvià un penal que no ho era. El jugador forà Josete es tira dins l’àrea (gran actor)  i l’àrbitre pita pena màxima quan la realitat és que el porter  Peret no l’havia tocat. Ni els mateixos jugadors de Calvià donaven crèdit a la increïble decisió de l’àrbitre. El jugador calvianer Taylor marca el penal (1-1). Aquesta jugada descentra els jugadors locals que acaben la primera part amb contínues protestes i amb molts de nervis en defensa. La indignació del públic assistent es monumental davant el cúmul d’errors del Sr.Nazareth  Carrasco i els seus ajudants.

La segona part continua amb un rosari d’equivocacions de l’àrbitre i els dos liniers que embullen el partit amb error rere error.  Fins que al minut 50 el Platges marca l’1-2, després que Peret no pugui aturar una falta molt tancada. El vent i la passivitat defensiva en fan de les seves i en Bestard avança els visitants. El Pl. Calvià treia un màxim  profit a la seva pobra actuació ofensiva gràcies a la veterania d’alguns dels seus jugadors i a l’endèmic costum de l’Escolar de fer faltes prop de l’àrea. Te solució, això?

Entrada la segona part, l’entrenador X. Varon  fa alguns canvis que dinamitzen l’equip. A partir d’aquest moment l’Escolar treu casta i encapçalat per Fran, Edu i Miquel Genovart acorrala el Platges dins la seva àrea, cercant amb insistència la igualada. Aquesta no arriba fins al minut 82,  gràcies a un clar penal que marca el local Servera (2-2). Era un just premi a la lluita.

Els darres minuts són d’un domini abassegador de l’equip local i és l'artenenc Gayà qui, al minut 89,  està a punt d’aconseguir una victòria merescuda, però la seva rematada surt desviada per molt poc. Al final, el resultat és d’empat 2-2, amb el mal gust de dos punts perduts després de molts de diumenges de bones noticies.

Una pena que l’àrbitre hagi espenyat aquest partit. Es demostra, una vegada més, el baix nivell dels àrbitres de Preferent.

L''Escolar continua amb les seves aspiracions de jugar la lligueta d’ascens a 3a.

El proper diumenge toca jugar a S'Horta, un equip que ocupa posicions a la part baixa de la classificació.