Tres punts d'or
Escolar, 1 - Alaró, 0



foto: www.futbolbalear.es

Preferent
Escolar, 1 – Alaró, 0

Escolar: Peret, Bisellach, Ángel, Xampi, March, (Pacheco), Servera, Gayà (Mario), Fran, Edu, Bernat (Gregorio) i Campos.

Alaro: Reina, Pieras, Capo, Ricardo, Amengual, Morales (Sampol), Marqués (Fornes), Tarik (Guiem), Brull, Alberto i Angel, (Subires)

Possiblement no va ser el millor partit de la temporada, però tal i com estan les coses, ara mateix el més important és sumar punts, i en aquesta ocasió es va aconseguir que tots tres quedassin en el sarró de l’Escolar. Per fortuna, no va succeir com en partits precedents en què es deixaren escapar resultats que ja semblaven fermats. Només falten dos partits per acabar la primera volta i l’equip encara rema per sortir del pou de la classificació, on, d’altra banda, tot està molt estret. L’equip verd es troba a tres punts del penúltim classificat, però també a tres punts del desè. S’han empatat set partits, alguns dels quals s’haurien pogut guanyar i es podrien haver sumat aquests tres punts que permetrien a l’Escolar navegar per la zona tranquil·la de la taula. Però no ha estat així i s’ha de continuar treballant de valent, mirant  de sumar, sigui com sigui, en els partits immediats. Per començar, el proper diumenge en el camp del Pla de na Tesa, un equip al qual avançaríem si es guanyàs el partit; es tracta d’un equip que fa gols, però que també en rep molts, tot el contrari de l’Escolar, que té el seu principal problema en atac, ja que amb 21 gols marcats és el penúltim classificat en aquest apartat. Per cert, que el gol davant l’Alaró el marcà en Xampi, a centrada d‘en Bernat. Aquesta vegada va ser suficient.

 

Juvenil
Escolar, 6 – Son Oliva B, 3

Fèmines
Descansa

Cadet
Escolar, 1 – Son Oliva, 4

Infantil A
Escolar, 5 – Porto Cristo, 1

Infantil B
Poblenc At. – Escolar
Ajornat

Aleví A
Escolar, 4 – Mallorca B, 8

Aleví B
Descansa

Aleví C
At. Escolar A, 2 – Manacor B, 1

Benjamí A
Escolar, 1 – Barracar A, 1

Benjamí B
S’Horta, 5 – At. Escolar, 0

Prebenjamí
Barracar, 2 – Escolar, 4