Dia 12 de juliol va estar dedicat al sopar de peix nostre, elaborat pel grup “Ricemen- EL Carme”. Enguany van preparar una excel·lent rajada fregida amb salsa de tomàtiga i ametlles, un plat exquisit que va ser del gust de tots els comensals. Va haver menjar abastament inclús pels qui volgueren refegir.

Una vegada més el moll se va omplir ( més o manco amb la mateixa participació que els darrers anys) i els cuiners van fer feina a la mala per treure les racions ( ens comenten que al principi les racions sortien poc a poc, però després s’accelerà el ritme... això té cuinar, si vols que sigui bo i fet al moment).

Un sopar ben animat al que seguiren les havaneres amb la participació  dels grups que no han faltat a la cita els darrers anys. Parlem de Sa coral Gabellina, Calma Xixa (el grup de dones) i Cop de Mar (el grup d’homes). Cada grup va cantar tres o quatre cançons i en acabar els membres de la Comissió de festes d’El Carme amb el suport musical de Jaume Fuster i altres cantaires de les corals participants. Amb rom cremat vam brufar per la XXVI edició de la cantada d’havaneres del moll.

Durant la vetllada, d’una forma àgil, se van sortejar els regals que havien donat distintes botigues, empreses i col·laboradors. Els premis eren ben variats des de nits d’hotel, bons de gimnàs, vol en paramotor, sopars i berenars, senalles, etc... També se vam sortejar les tres obres d’art aportades per en Toni  Adrover.