Baleares 3- Escolar 0

Port i Pollença 0 -Escolar 1
S'estableix el premi a la regularitat que portarà el nom "'In memoriam de Joan Sancho Jusan". Aquesta persona fou, temps enrere, un modest i valent jugador de l'Escolar. Una persona que, malgrat viure lluny de Capdepera, sempre ha estat lligat amb cor i ànima al poble que el va veure néixer. El premi a l'esportivitat amb el nom "In memoriam de Marce López", un dels fundadors de l'Escolar i primer secretari de l'entitat. 

Abans de començar la lliga.

L'article de Biel Torres ho anuncia i apunta els motius:

CE Escolar (2023-24) L'avantmatx

A partir d'ara, es farà càrrec de l'equip de manera eventual l, el coordinador del Club, Jaume Moll.
"La nova temporada sembla que comença ben igual que va acabar la segona i ben igual, supòs, que començarà la quarta: encefalograma pla i esgarrada abans de començar".

"Abans de res soc de Capdepera i el meu equip és l'Escolar, això motivat pel projecte que em van - plantejar ... no vaig dubtar en cap moment a tornar al meu club"

"...m'agradaria veure una major afluència de públic als nostres partits com a locals, ja que crec que al poble s'ha perdut una mica aquest sentiment de voler anar a veure i animar al teu equip cada cap de setmana"


Adrián Guirado va ser el primer en creuar la meta amb un temps de 19:43. Na Verònica Castro va ser la primera dona amb una marca de 24:15


Amb l'embarcació Team RCNP Balearia, en la categoria Sotheby’s Women’s Cup.
.

"Com a entrenador seria un fracàs, com a mínim, no igualar la temporada passada. El meu repte personal serà aconseguir l'ascens per al grup, crec s'ho mereix".

L'Escolar està al grup A, amb quinze equips més. La competició comença el 17 de setembre i acaba el 28 d'abril. 30 jornades.

34è estatge internacional de tecnificació Marín 2023

De seleccions autonòmiques a Cádiz del 28 al 30 de Juliol.

"Per a la pròxima temporada espera que l'equip sigui més ambiciós en tots els sentits i lluitar per a l'ascens"