Inauguració de l'exposició "Una vida desesperadamente feliz"

La inauguració de l'exposició de Gustavo al Centre Cap Vermell fou un dia intens, de grans emocions. Les sales plenes de gom a gom per retre homentatge, una vegada més, a l'obra de Gustavo. 
En primer lloc Pere Cortada i Bettina Peñalver glosaren la vida i obra de l'artista des d'un puntde vista molt personal. Ambdós destacaren la seva alegria de viure i la seva capacitat creadora.








A continuació, i per sorpresa, l'actor Antoni Gomila, va fer una intervenció en la que va fer donar els molts d'anys a tot el públic assisitent,. Fou una notade color i alegria. Vegeu el video:








A continuació l'Ajuntament lliurà dos petits detalls i Emili Navarro i Som Aquí Gabelins el sorprengueren amb dues magnífiques tortades. I, evidentment, li feren bufar les espelmes. 











I, entre tantes sorpreses, a Gustavo no l'havien deixat parlar. I sense micro començà a agraïr a tots els presents, als polítics per no poder parlar, recordà l'anècdoata de la gitana que llegí a les seves mans el seu futur i no li augurà una vida massa llarga fins que no li dona la propina adequada,...i en un ambient molt distès atengué i departí amb tothom. Signà catàlegs, explicà el procés de cada quadre als interessats de rigor.

Fins que es va fer tard. Però entre el vi, el cava i les tortades tot esdevé més lleuger. 







Intensa activitat social.

















A continuació teniu diverses imatges de l'exposició sense públic. Però, és evident, que res no susbstituex l'experiència de la visita a l'expsoció. Si voleu guiada, els dimecres (matí en alemany/anglès, i horabaixes, català/castellà) o els dissabtes matí.






A la sala petita podreu trobar la part més personal i íntima de Gustavo amb Els Gustavos de Regine. Aquells dibuixos que Gustavo ha anat fent a la seva esposa al llarg dels anys.



Un racó de ca seva.




A l'escala també hi ha un quadre que convida a pujar.




I les darreres escultures.




I en acabar, en Gustavo continua allà, dins del quadre...amb els seus personatges.





També hem vist una nova escultura. Un dimonió de la que Gustavo ha fet un tiratge de 80 unitats per oferir-les a un preu molt popular. 400€.






Gustavo, molts d'anys!!!!!