TOTS AQUESTS DOIS, un grup per a la història





Llegiu la crònica mentre soni el vídeo. Un dolç plaer....Tots aquests dois me fan pensar amb tu....

Sis músics d'excepció: Miquel Àngel Roca: contrabaix, Marina Moya: saxo, Jaume Blazquez: trompeta, Néstor Zarzoso: piano, Pau Ginard: bateria i Biel Barona: ukelele i veu. Virtuosos que no tenen hores per a trobar-se. També el projecte compta amb els arranjaments de Juanmi Sancho.

Un projecte rodó,...La gent balla. Quan balla no escolta la lletra. La lletra no és banal. Té contingut diu en Barona, però, tan se val. El que importa és passar una estona memorable. I ben segur que tots els qui eren al Centre Cap Vermell diumenge recordaran aquest concert-ball amb recança. I a més tindran el disc. 



Renou de portes, un bar que tanca i un raig de sol polsós,....tots aquests dois, me fan pensar amb tu....

La banda de swing interpretà un a un els 12 temes del disc amb una pausa per recobrar l'alè a base de cervesa o aigua. Clàssics. Estandars de jazz dels anys 20-30, amb nous arranjaments i amb les lletres adaptades al català. Allò que dèiem, clàssics. 



Una gran banda, un gran públic, un gran disc. Tot a punt per passar a la història. Tot queda enregistrat. I altres projectes. Aquest està disponible, sols l'heu de demanar. 





Un somni. I ja sabeu de quina matèria estan fets els somnis....El disc del 2019 ja és aquí. A Lletres, a Xocolat, a Baba Discos  o Mais Vinilo. Comprau-lo, no es farà una segona edició.



Enhorabona, sou fantàstics!!!!! ....Tots aquests dois, ens fan pensar amb vosaltres (per a sempre).



I nosaltres pensam que no poden faltar a les festes de Capdepera. Visca el swing!!!